Powered by

Η Google καθυστερεί την επιστροφή των εργαζομένων στο γραφείο

Να εργάζονται από το σπίτι έως τον Σεπτέμβριο της επόμενης χρονιάς θα επιτρέψει η Google, καθυστερώντας την επιστροφή στο γραφείο για μερικούς μήνες, σύμφωνα με ρεπορτάζ των New York Times.

Η εταιρεία θα δοκιμάσει επίσης την ιδέα «ευέλικτης εβδομάδας εργασίας», όταν θα είναι πλέον ασφαλής η επιστροφή στο γραφείο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Sundar Pichai σε email προς το προσωπικό.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, οι εργαζόμενοι της Google αναμένεται να εργάζονται τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα στο γραφείο και τις υπόλοιπες από το σπίτι, σύμφωνα με την εφημερίδα.

«Δοκιμάζουμε αν ένα ευέλικτο μοντέλο εργασίας θα οδηγήσει σε μεγαλύτερη παραγωγικότητα, συνεργασία και ευεξία», έγραψε ο Pichai στο email.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δειτε Επισης

Έξαλλος με Πάουελ ο Τραμπ...«Έχουμε έναν άνθρωπο που είναι απλώς ένα πεισματάρικο μουλάρι και ένας ηλίθιος άνθρωπος»
Η μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση των τελευταίων τριών ετών για την τιμή του πετρελαίου
Με επαρκή κεφάλαια που ξεπερνούν τα 550 δισ. δολάρια οι μεγάλες τράπεζες στις ΗΠΑ-Πέρασαν τα τεστ αντοχής της Fed
Σε νέο ρεκόρ η Wall Street λόγω συμφωνίας ΗΠΑ-Κίνας στο εμπόριο
Ολοταχώς για... ανακωχή ΗΠΑ και Κίνα-Ολοκλήρωσαν την εμπορική συμφωνία που διαμορφώθηκε στην Γενεύη
Έτοιμη για εμπορική συμφωνία με τις ΗΠΑ η Ε.Ε.-«Όλες οι επιλογές παραμένουν στο τραπέζι»
Γερμανία: Υποχώρηση του καταναλωτικού κλίματος λόγω αυξημένης προθυμίας για αποταμίευση
Η Shell διαψεύδει τα σενάρια εξαγοράς της BP-«Καμία πρόθεση για πρόταση»
Χρυσός: Κέρδη για το πολύτιμο μέταλλο με το βλέμμα σε Μέση Ανατολή και Fed-Στα 3.340 δολάρια η ουγγιά
O Τραμπ θα ανακοινώσει πρόωρα τον αντικαταστάτη του Πάουελ-Πιέσεις στο δολάριο