Χριστούγεννα με παιδικά χαμόγελα

Στις υπεραγορές Mas, γεμίζουμε το σάκο του Άγιου Βασίλη με παιχνίδια και σκορπίζουμε χαρά σε παιδιά που το έχουν ανάγκη! Από τις 5 Νοεμβρίου μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου, σε όλα τα καταστήματα Mas, οι καταναλωτές μπορούν να χαρίσουν μεταχειρισμένα άριστης κατάστασης ή καινούργια παιχνίδια. 

Θέλοντας να χαρίσουμε, ξανά, χαρά στους μικρούς μας φίλους, συνεχίζουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την χριστουγεννιάτικη εκστρατεία αγάπης, την οποία οι πελάτες των υπεραγορών Mas αγκάλιασαν ένθερμα, δίνοντας μας την δυνατότητα να μοιράσουμε δώρα σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Καλούμε τους αγαπητούς μας πελάτες να λάβουν μέρος στην εκστρατεία μας, για να γεμίσουμε το μεγαλύτερο σάκο παιδικών δώρων της Κύπρου. Προϋπόθεση είναι τα δώρα να είναι τυλιγμένα και στο περιτύλιγμα είναι απαραίτητο να αναγράφεται το φύλο και η ηλικία του παιδιού, ώστε το κάθε παιδάκι να λάβει το δώρο που του ταιριάζει καλύτερα.
Οι υπεραγορές Μas ξέρουν να μοιράζουν παιδικά χαμόγελα. Tα Χριστούγεννα είναι αφιερωμένα στα παιδιά και θέλουμε να τα βλέπουμε όλα χαρούμενα. Έλα κι εσύ σε οποιοδήποτε κατάστημα Mas και χάρισε το δικό σου δώρο σε ένα παιδί που το χρειάζεται.
Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 22015964.
 
 

Δειτε Επισης

Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)