powered by

Ξενοδοχείο στην Επισκοπή πωλείται για €4,8 εκατ. (Video)

Ξενοδοχείο τριών αστέρων/ αθλητικό κέντρο στην Επισκοπή της Επαρχίας Λεμεσού είναι το ακριβότερο νέο ακίνητο που έβαλε προς πώληση η Altamira, στην τιμή των €4.800.000.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε απόσταση 375 μέτρων νότια του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού - Πάφου και 1.1 χλμ. βορειοδυτικά του κέντρου της κοινότητας. 
 
Η Επισκοπή βρίσκεται 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από τη Λεμεσό, 35 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Πάφου και 55 λεπτά από το Διεθνές Αεροδρόμιο Λάρνακας. 
 
Τρία κτήρια και 100 δωμάτια
Το ξενοδοχείο ανεγέρθηκε περί το 1997 και αποτελείται από τρία κτήρια και 100 δωμάτια (93 δίκλινα δωμάτια και 7 σουίτες).
 

Το κτήριο Α αποτελεί το κεντρικό κτήριο του ξενοδοχείου και διαθέτει υπόγειο, ισόγειο και τρεις άνω ορόφους. Αποτελείται από 59 δωμάτια. Έχει εμβαδό εσωτερικών χώρων περί τα 4085 τ.μ. και υπογείου περί τα 733 τ.μ.  
 

Το κτήριο Β αποτελείται από ισόγειο και όροφο με 41 δωμάτια. Έχει εμβαδό εσωτερικών χώρων περί τα 1585 τ.μ.

Το κτήριο Γ διαθέτει κέντρο άθλησης/ γυμναστήριο με υπόγειο χώρο στάθμευσης και ισόγειο με μεσοπάτωμα με αθλητικές εγκαταστάσεις. Έχει εμβαδό εσωτερικών χώρων περί τα 820 τ.μ., μεσοπατώματος 260 τ.μ. και υπογείου 712 τ.μ. Διαθέτει εξωτερική και εσωτερική πισίνα.
 
 

Σημειώνεται ότι το ακίνητο διαθέτει προοπτικές μετατροπής του σε άλλες χρήσεις όπως κέντρο αποκατάστασης, ολοήμερο σχολείο, διαμερίσματα κλπ. Θεωρείται ως μια ελκυστική επενδυτική ευκαιρία.
 

 

Δειτε Επισης

Στο Γενικό Συμβούλιο του ΕΤΕΚ ο Κωνσταντίνος Ιωάννου- Επαναβεβαίωση συνεργασίας και κοινών στόχων
Έξω φρενών οι κτηματομεσίτες, ετοιμάζονται για κινητοποιήσεις-«Θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις...»
Αρχίζει η υλοποίηση του πρώτου έργου προσιτού ενοικίου-Έπεσαν υπογραφές μεταξύ ΚΟΑΓ και Δήμου Λεμεσού
Σύγκλιση απόψεων για τροποποίηση διατάξεων για εγκλωβισμένους αγοραστές στη Βουλή-Πότε πάει Ολομέλεια η πρόταση νόμου
Σύνδεσμος Μεγάλων Αναπτύξεων: Οι μεγάλες αναπτύξεις ενισχύουν την εγχώρια οικονομία
King’s Gardens: Μια ελκυστική επενδυτική πρόταση από την Cyfield στο κέντρο της Λευκωσίας (pics)
GoGordian: Ευκαιρίες επένδυσης ή ιδιοκατοίκησης στα Πολεμίδια από €125.000
Γ. Μισιρλής: Η αύξηση της προσφοράς ακινήτων, κλειδί για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης
Μεγάλη ετήσια υποχώρηση 24% στις άδειες οικοδομής τον Ιανουάριο
Neocleous Tower: Ο νέος εμπορικός προορισμός της Λεμεσού επαναπροσδιορίζει το εργασιακό lifestyle