powered by

CAPture the Future Generation: Προώθηση της νέας γενιάς στον αγροτικό τομέα

Τις προκλήσεις που προκύπτουν ως αποτέλεσμα της γήρανσης του αγροτικού πληθυσμού, καθώς την προώθηση της επιχειρηματικότητας της νέας γενιάς στον αγροτικό τομέα, αναδεικνύει το νέο πρόγραμμα «CAPture the Future Generation.». Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα IMCAP της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στοχεύει στην υλοποίηση δράσεων για την προβολή της Ευρωπαϊκής Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ). 
 
Το έργο παρουσιάστηκε σε δημοσιογραφική διάσκεψη, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020 στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία με τη συμμετοχή του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστα Καδή. Ο Υπουργός Γεωργίας, παρουσίασε τις προτεραιότητες και τις προκλήσεις της εφαρμογής της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στην Κύπρο προς όφελος του αγροτικού τομέα και του Κύπριου αγρότη.
 
 
Κατά τη διάσκεψη, παρουσιάστηκαν, επίσης, οι στόχοι και οι δραστηριότητες του έργου από την ομάδα του έργου, καθώς και η Κοινή Αγροτική Πολιτική, ως κομμάτι της εκπαίδευσης για την αειφόρο ανάπτυξη από την κα Αραβέλλα Ζαχαρίου, Προϊστάμενη της Μονάδας για την Εκπαίδευση, το Περιβάλλον και την Αειφόρο Ανάπτυξη, του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου Κύπρου.
 
Το «CAPture the Future Generation» υλοποιείται από την ΙΜΗ και έχει διάρκεια ενός έτους.
 

Δειτε Επισης

Οι μεγάλες τάσεις και η μετεξέλιξη των ΜΜΕ: Πώς οι όμιλοι μεταμορφώνονται για να είναι βιώσιμοι και κερδοφόροι
AI Agents στην πρώτη γραμμή: Η νέα εποχή της εμπειρίας πελάτη
Φόβοι για κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ-Kρίσιμες επιπτώσεις στη ναυτιλία
Η ομάδα της Δρ. Ειρήνης Σαργιαννίδου τιμάται για την επιτυχημένη εμπορική αξιοποίηση της έρευνας της στα Κυπριακά Βραβεία Έρευνας ΙδΕΚ(vid)
GAEA: Η γυναίκα στο επίκεντρο της αγρο-επιχειρηματικότητας
Αναστάζια Χατζηγιάννη: Οι γυναίκες στους κλάδους STEAM και το κομβικό σημείο στρατηγικής και συναλλαγών
Μάριος Ταννούσης: Ανέδειξε τον ρόλο της Κύπρου στα επενδυτικά δρώμενα της περιοχής το Investopia Global Mediterranean
Ν. Χριστοδουλίδης: Μεγάλη τιμή για την Κύπρο ο διορισμός Καζάκου ως γ.γ. του Διεθνούς Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου
ΠΔΣ: Στο ίδιο μήκος κύματος για την αναβάθμιση του συστήματος απονομής της δικαιοσύνης το ΔΝΤ
Ξεκινά την Παρασκευή το 1ο Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business