Yπεραγορές MAS: Παρέδωσαν δωρεάν προγεύματα σε δυο ειδικά σχολεία

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της κοινωνίας οι υπεραγορές MAS παρέδωσαν προγεύματα σε δύο ιδρύματα, στα οποία φοιτούν παιδιά όλων των ηλικιών. 

Δείχνοντας για ακόμη μία φορά τον ενεργό ρόλο στην κοινωνία οι υπεραγορές MAS προσέφεραν 120 κιλά τυρί και 500 αυγά στο Ειδικό Σχολείο «Απόστολος Βαρνάβας» και στο Κέντρο «Απόστολος Παύλος» στο Λιοπέτρι.

Δείχνοντας αγάπη προς τον συνάνθρωπό σου, κάνεις την κοινωνία ακόμη καλύτερη. Κι εμείς στις υπεραγορές MAS ανταποδίδουμε την αγάπη σας, προσφέροντας σε αυτούς που μας χρειάζονται.

Πρωταρχικό μας μέλημα είναι ο άνθρωπος και μέσω και αυτής μας της δράσης δίνουμε συνέχεια στο ξεχωριστό κοινωνικό μας έργο.

Δειτε Επισης

Η Lidl φέρνει το Lidl Youth Camp στο UEFA Women’s EURO 2025™
«Μπλε Διαδρομή»: Ισχυρά μηνύματα στην πρωτοβουλία Europa Uomo Κύπρου και Ογκολογικού Κέντρου Τρ. Κύπρου
Η Kawacom’s Κύπρου πραγματοποιεί την ευχή και το όνειρο ενός παιδιού να παρακολουθήσει τη Formula 1 στη Βουδαπέστη
Φιλανθρωπικό gala-συναυλία με τον διεθνή αστέρα της όπερας Alessandro Safina
Η Coca-Cola σκοράρει στη συμπερίληψη και την αποδοχή για μια κοινωνία χωρίς αποκλεισμούς
Νέο βιβλίο: «Η ΜΕΘΟΔΟΣ: Γίνε Αυτός που Πραγματικά Είσαι»
Έναρξη παγκύπριου εράνου του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού με την στήριξη της ΟΠΑΠ Κύπρου
Ημερίδα Γνωριμίας της 12ης θητείας της κυπριακής Παιδοβουλής με το Συμβούλιο «ΦΩΝΗ»
Συναυλία TELETHON αφιερωμένη στον Στέλιο Πισή-«Για εκείνους που αγαπούν και για εκείνους που ελπίζουν»
«Ποδηλασία Αγάπης» για τα πρόωρα παιδιά από το Ίδρυμα Πάνος Ευριπίδου-Μια ξεχωριστή πρωτοβουλία