Blue Island: Είναι Great Place to Work®

To Great Place to Work®, με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει, ότι η εταιρεία Blue Island, έχει με επιτυχία συμπληρώσει τη διαδικασία αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντός της και εξασφάλισε τη σχετική πιστοποίηση.
 
«Η Blue Island, είναι από πάρα πολλές απόψεις μια μοναδική εταιρεία για τα κυπριακά δεδομένα. Μέσα σε 27 χρόνια, έχει εξελιχθεί σε ένα οργανισμό που συνδυάζει με επιτυχία την ιχθυοκαλλιέργεια και εμπορία των προϊόντων της, με πολλαπλά δίκτυα διανομής. Η έρευνα κατέδειξε ότι ένα από τα πλέον σημαντικά θετικά στοιχεία της, είναι το αίσθημα περηφάνιας που νιώθει το προσωπικό της», δήλωσε ο Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Cyprus και πρόσθεσε: «Η εξέλιξη αυτή, δημιουργεί μια θετική δυναμική, αφού συμπίπτει με μια ενδιαφέρουσα φάση της εταιρείας, που είναι η ενσωμάτωση νέων στελεχών στην ηγεσία της εταιρείας.»
 
«Νιώθουμε περήφανοι για την επιτυχία της πιστοποίησης. Παράλληλα όμως νιώθουμε την ευθύνη σαν μέλη της νέας Διευθυντικής ομάδας να βελτιώσουμε περαιτέρω το εργασιακό περιβάλλον, κτίζοντας πάνω στις βάσεις που έχουν δημιουργήσει οι ιδρυτές της εταιρείας. Το ερευνητικό εργαλείο, Trust Index© του Great Place to Work®, αφενός μας έχει εξασφαλίσει την πιστοποίηση και αφετέρου μας έχει αποκαλύψει που μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι» δήλωσε ο Γιάννος Κρεμμός CEO της Blue Island.   
 
 

Δειτε Επισης

Εξοπλισμός για κάθε επιχείρηση με τη σφραγίδα της ΙΚΕΑ
Σκλαβενίτης Κύπρου: Τρέχει το πλάνο ανακαινίσεων και ενσωμάτωσης των καταστημάτων Παπαντωνίου στο δίκτυό της
Μήνυμα Υπουργείου Ενέργειας στις εταιρείες εμπορίας καυσίμων-«Να επιδείξουν μέγιστη υπευθυνότητα για τις τιμές»
Η CPO φέρνει την Korres στο Mall of Cyprus-Ποιο είναι το ελληνικό brand που κατέφθασε στο εμπορικό κέντρο
Ετήσια αύξηση στην αξία κύκλου εργασιών στο χονδρικό εμπόριο και στα οχήματα το α΄ τρίμηνο
Προετοιμάζουν το έδαφος για απότομη αύξηση των τιμών καυσίμων οι πρατηριούχοι-«Απλώς ακολουθούμε τις τιμές»
Θέλουν να ανοίξει ξανά για τα αυτοκίνητα η Μακαρίου και ζητούν να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου
Wolt+ Weeks: Εκπτώσεις μέχρι το 50% στο Wolt market και το 40% σε επιλεγμένα εστιατόρια μέχρι τις 29 Ιουνίου
M. Αντωνίου: Γιατί το «e-kalathi» δεν οδηγεί στη φθηνότερη υπεραγορά-Η ατυχής επιλογή προϊόντων και η πρώτη αποτίμηση
Συμφόρηση απόψεων για το άνοιγμα της Μακαρίου...«Πρέπει να είναι προορισμός και όχι κέντρο διέλευσης»