Powered by

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου επιμελήθηκε το δείπνο στο Κούρειο

Με ιδιαίτερη χαρά, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, επιμελήθηκε το κόκτειλ και δείπνο της εκδήλωσης που διοργάνωσε το Υφυπουργείο Τουρισμού τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο Αμφιθέατρο Κουρείου.

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου κλήθηκε μετά τιμής να στηρίξει την παρουσίαση του Υφυπουργού κ. Σάββα Περδίου και του Influencer Mathew Zorpas όσον αφορά την προβολή της Κύπρου μέσα από τα σύγχρονα μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας (digital marketing).

Μία μόλις ημέρα μετά την καθιερωμένη «Παγκόσμια Ημέρα του Τουρισμού» και αντιμέτωποι με μία πρωτοφανή κρίση που προμηνύει περαιτέρω μείωση του τουριστικού ρεύματος διεθνώς , η ομάδα του Υφυπουργείου επανδρώνεται και προετοιμάζεται εγκαίρως για τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις που αναδύονται.
 

 
Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου, επικροτώντας και στηρίζοντας ενέργειες που τοποθετούν την Κύπρο στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών, αγκάλιασε την εκδήλωση με την προετοιμασία ατομικών εδεσμάτων στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της εξάπλωσης της  πανδημίας. Παρά τους περιορισμούς που θέτουν τα μέτρα στην καλλιτεχνική παρουσίαση των εδεσμάτων, ο Σύνδεσμος μέσα από τις δημιουργίες του, έστειλε το δικό του μήνυμα όσον αφορά την σημασία του γαστρονομικού τουρισμού και την προβολή του υψηλού επιπέδου των επαγγελματιών του κλάδου αλλά και της ευρύτερης κουλτούρας του νησιού.
 

Σε μια εποχή όπου η προβολή και η επιλογή τουριστικών προτάσεων  γίνεται ψηφιακά, ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου τονίζει πως η απόλαυση της μαγειρικής είναι μία μοναδική εμπειρία σε πραγματικό χωροχρόνο και η ψηφιακή εικόνα πρέπει να βρίσκεται σε ισορροπία με το απτό αποτέλεσμα.
 
Στο γαστρονομικό έργο του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων συνέβαλαν ως χορηγοί οι Louis Hotels, Quality Foods, Koncilia Deli Ltd, Puratos, Takis Palaondas Ltd και Σωκράτης Χαραλάμπους τους οποίους ο Σύνδεσμος ευχαριστεί για τη διαχρονική υποστήριξη. 

Δειτε Επισης

Κυριάκος Κακουρής: Συζητήσεις με ΑΗΚ για δάνειο προς αναβάθμιση του δικτύου της-Η θέση ΕΤΕπ για GSI και τερματικό
ΑΤΑ, κατώτατος, συμβάσεις και απεργίες-Τα καυτά εργασιακά θέματα της χρονιάς που πέρασε και ο κομβικός ρόλος της ΟΕΒ
Χ. Παπαχαραλάμπους: Πώς η Κύπρος θα μετατραπεί σε ολόχρονο προορισμό και ο στόχος για τουρισμό από ΗΠΑ και Ινδία
Scope Ratings: Σταθερές προοπτικές για κυπριακή οικονομία-Ευάλωτη στην κλιμάκωση παγκόσμιων εμπορικών εντάσεων
Κ. Κουμής: Αξιοσημείωτες επιδόσεις στις ειδικές μορφές τουρισμού-«Κλειδί» για επιμήκυνση τουριστικής περιόδου
Ποια είναι η DreamPlay που έρχεται στη Λεμεσό και ο ρόλος της Κύπρου στην παγκόσμια επέκτασή της
Σταύρος Σταύρου, Ευγένιος Ευγενίου και Βαλεντίνος Πολυκάρπου...Μόνο θετικά από την ένταξη στη ζώνη Σένγκεν
Πλήρωσε τους μετόχους, μεταβίβασε τους τίτλους-Στα χέρια της Eurobank και με...βούλα σχεδόν 98% της Ελληνικής
Συρρίκνωση του δημοσιονομικού ελλείμματος-Περιορίστηκε στα €6 εκατ. το δ'΄τρίμηνο του 2024
Από διαφορετικές αφετηρίες για την ΑΤΑ-«Ο θεσμός είναι αναχρονιστικός και χρήζει βελτίωσης ή αντικατάστασης»