Powered by

Στις 3 Νοεμβρίου στην κυκλοφορία το Τμήμα Α’ Λεωφόρου Κ. Μάτση

Παραδίδεται την Τρίτη 3 Νοεμβρίου στην κυκλοφορία το Τμήμα Α΄ της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση, από τον κυκλικό κόμβο Προεδρικού (Πλατεία Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων) μέχρι και τη συμβολή με την οδό Στέλιου Μαυρομμάτη, ενώ ταυτόχρονα θα συνεχίζονται οι εργασίες συμπληρωμάτων σε πεζοδρόμια και χώρους πρασίνου, στα υπόλοιπα τμήματα του Έργου. 
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, την ίδια μέρα προγραμματίζεται η έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στο Τμήμα Γ’ της Λεωφόρου, παρά τη συμβολή της με τις οδούς Κρατίνου και Γλαύκου και το οποίο θα παραμείνει κλειστό για ενάμιση περίπου μήνα, ενώ αναμένεται να δοθεί στη κυκλοφορία, πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων.
 
Αναφέρεται ακόμα ότι από την Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2020, θα ισχύουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:
Όσοι κατευθύνονται από τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού προς το κέντρο της Λευκωσίας θα χρησιμοποιούν την οδό Δαιδάλου μέσω των οδών Κνωσσού – Γλαύκου – Κάσου με κατάληξη τη Κυριάκου Μάτση (βόρειο τμήμα) ή Ανδρεάδου – Γλαύκου με κατάληξη τη Λεωφόρο Νίκης. Αντίστροφα όσοι θέλουν να  κατευθυνθούν από τη Λεωφόρο Νίκης προς τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού, θα χρησιμοποιούν τις πορείες Γλαύκου – Πάτροκλου Κόκκινου – Προκοπίου – Ανδρεάδου - Στ. Μαυρομμάτη, για να ενωθούν με τη Λεωφόρο Κ. Μάτση (νότιο τμήμα).

Όσοι κατευθύνονται από το κέντρο της Λευκωσίας προς τον κυκλικό κόμβο του Προεδρικού, είτε θα ακολουθούν την πορεία μέσω της Λεωφόρου Νίκης - Γλαύκου, είτε την πορεία από Κυριάκου Μάτση (βόρειο τμήμα) – Παπαρηγοπούλου – Δήλου – Άννινου –  Δαιδάλου, για να καταλήξουν στην λεωφόρο Κ. Μάτση (νότιο τμήμα), μέσω Ανδρεάδου –Στέλιου Μαυρομμάτη.

Οι κάτοικοι των οδών Κρατίνου και Σπετσών, θα έχουν είσοδο από τη Λεωφόρο Σεβέρη και έξοδο από την Σπετσών, η οποία για το διάστημα αυτό θα λειτουργήσει ως μονόδρομος προς τη οδό Σπύρου Λάμπρου. Παράλληλα στο πλαίσιο των προτεινόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα ισχύσουν προσωρινές μονοδρομήσεις στις οδούς Παπαρηγοπούλου, Δήλου, Κνωσσού και τμήμα Δαιδάλου (από Κυριάκου Μάτση - Δήλου).
 
Το έργο είναι Πολεοδομικό και συγχρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό και τον Δήμο Λευκωσίας
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics)
Στην Κύπρο οι μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-Θα τοποθετηθούν σε Λεμεσό και Πάφο
Brain gain... Στο μικροσκόπιο της Βουλής τα φορολογικά κίνητρα για επαναπατρισμό ταλέντων
Πόλυς Καλλής: Τι σημαίνει να είσαι διευθυντής ξενοδοχείου-Ένας στρατηγικός και πολυσύνθετος ρόλος
Το μήνυμα Νίκου Χριστοδουλίδη για την αξιολόγηση Fitch-«Συνεχίζουμε με σοβαρότητα…»
Ικανοποίηση Υπουργείου Οικονομικών για αξιολόγηση Fitch-Αναγνώριση της σταθερής δημοσιονομικής πορείας
Γ. Δανός: Ο CSEO εργάζεται συστηματικά για πλήρη ένταξη της Κύπρου στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος
Επιβεβαίωσε την αξιολόγηση της Κύπρου σε Α- με σταθερή προοπτική ο Fitch… Οι κύριοι παράγοντες στους οποίους βασίστηκε
Αναβαθμίζεται το αλιευτικό καταφύγιο Κάτω Πύργου-Βελτιωτικά έργα για την ομαλή λειτουργία και τη διευκόλυνση σκαφών
Φάνος Λεβέντης: Διαφωνούν και οι εργαζόμενοι με τη νομοθετική ρύθμιση των tips-Δεν θα εξυπηρετήσει τίποτα