Νέο εργοστάσιο για την Frou Frou

Ο Όμιλος Εταιριών Frou Frou λειτουργεί με πυξίδα τη συνεχή αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό όλων των συστημάτων του, τεχνικών, ποιοτικών, ελέγχου και βιωσιμότητας τα οποία διασφαλίζουν διαχρονικά τα κορυφαία χαρακτηριστικά όλων των προϊόντων που παράγει και προσφέρει στην Κυπριακή κοινωνία.

Μέσα στα πλαίσια αυτής της πρακτικής, το εργοστάσιο στην Κοκκινοτριμιθιά επεκτείνεται με τεράστια επένδυση, σε νέα μονάδα παραγωγής εξοπλισμένη με μηχανήματα νέας, κορυφαίας τεχνολογίας για τις καινούριες γραμμές παραγωγής, κυρίως για τα brands Handy Snacks, Bakandys και Bio Green Life.

Με διευρυμένη αυτοματοποίηση, οι νέες μονάδες θα εξασφαλίζουν μεγαλύτερη αποδοτικότητα, αλλά και δραστική βελτίωση στην ποιότητα των προϊόντων όπως Handy Snacks Τσιπς και Σνακς, Bakandys Φρυγανιές και Παξιμάδια.

Το νέο εργοστάσιο θα στεγάσει εξ’ ολοκλήρου την παραγωγή του brand Bakandys, που μεταφέρεται από τις παλιές εγκαταστάσεις (Δρόμος Β9, Κοκκινοτριμιθιά προς Ακάκι), οι οποίες τελούν πλέον υπό πώληση. Επιπλέον, θα διευκολύνει την παραγωγή προϊόντων των brands Mon Ami και Ελαφροκουταλιές.

Δειτε Επισης

Ένα «e-kalathi» στη μέγγενη της αγοράς που απογοήτευσε λιανέμπορους και καταναλωτές
Σώτος Τρικωμίτης: Μπάχαλο με τις χορηγίες για την ηλεκτροκίνηση, εξαντλήθηκαν σε μερικά δευτερόλεπτα
Καλοκαιρινά pop-up καταστήματα στο My Mall Λεμεσού-Η απόλυτη εμπειρία αγορών επιστρέφει
Ανανεώνουμε το σαλόνι μας με καλοκαιρινές πινελιές
Δασμοί Τραμπ: Σε ισχύ η μειωμένη επιβάρυνση 10% για τα βρετανικά αυτοκίνητα-Διατηρείται το 25% για την Ιαπωνία
Ανέκαμψαν οι εγγραφές σαλούν αυτοκινήτων-Τα brands με τις περισσότερες σε καινούργια και μεταχειρισμένα
Πλησιάζουν το 50% οι ανακλήσεις για Takata-«Ανέβασαν ρυθμούς τους τελευταίους δύο μήνες οι αντιπροσωπείες»
Παραδοχή Αλέξη Βαφεάδη... Θα εξαντληθεί πολύ νωρίς το κονδύλι του νέου σχεδίου για την ηλεκτροκίνηση
Αυξημένο το εμπόριο αγροδιατροφικών προϊόντων στην Ε.Ε. το πρώτο τρίμηνο του 2025
Ικανοποίηση Κομισιόν για συμφωνία για απλουστευμένη εξωδικαστική επίλυση διαφορών για καταναλωτές