powered by

Η ICAP People Solutions επεκτείνεται στην Κύπρο

Η ICAP People Solutions ανακοινώνει το διορισμό της Χριστιάνας Κυριάκου ως Head of Executive Search & Selection for Cyprus, από τις 2 Σεπτεμβρίου. 
 
Η Χριστιάννα έχει σχεδόν 20 χρόνια εμπειρίας στην Πρόσληψη, την Απόκτηση Ταλέντων και το HR, κατέχοντας στο παρελθόν ανώτερες θέσεις σε κορυφαίες διεθνείς συμβουλευτικές εταιρείες τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στην Κύπρο. Έχει αποδεδειγμένο ιστορικό στην ανάπτυξη και υλοποίηση αποτελεσματικών στρατηγικών πρόσληψης και στην ολοκλήρωση σύνθετων, διασυνοριακών εργασιών σε όλη την Ευρώπη με πολυάριθμους πελάτες υψηλού προφίλ.
 

Η Χριστιάννα εισέρχεται στην ομάδα της ICAP People Solutions στην Κύπρο, με το φιλόδοξο στόχο την περαιτέρω επέκταση των υπηρεσιών Executive Search και Selection της ICAP στην τοπική αγορά. Πριν από την ένταξή της στην ICAP, εξυπηρέτησε το ρόλο της Cyprus Country Manager σε μια διεθνή εταιρεία Executive Search, όπου ηγήθηκε και ανέπτυξε τις υπηρεσίες της στην Κύπρο.

Η Χριστιάννα είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Ανθρώπινο Δυναμικό από το Πανεπιστήμιο Brunel του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι παντρεμένη με 2 παιδιά.

Ο Σεραφείμ Καραϊσκός, Director Executive Search & Selection, ICAP People Solutions σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε τη Χριστιάννα στην ομάδα της ICAP People Solutions. Δεσμευόμαστε να εξυπηρετήσουμε την τοπική αγορά με υπηρεσίες Executive Search και Selection υψηλής ποιότητας και να δημιουργήσουμε και να διατηρήσουμε ισχυρούς δεσμούς εμπιστοσύνης με τους τοπικούς μας Συνεργάτες. Στη λογική αυτή, η εμπειρία της Χριστιάννας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένη με το καταξιωμένο χαρτοφυλάκιό μας της ESS & Recruiting Solutions και θα είναι τοποθετημένη με ιδανικό τρόπο έτσι ώστε να απευθύνεται και να εξυπηρετεί ποικίλους σημαντικούς Επιχειρηματικούς Τομείς της Κυπριακής Οικονομίας».
 

Δειτε Επισης

Παν. Νεάπολις Πάφος: Εικονική ποινική δίκη για την ενδοοικογενειακή βία από φοιτητές της Νομικής Σχολής
Τα συμπεράσματα ημερίδας για την Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας που διοργάνωσε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου
Στρατηγική συνεργασία Astras Oncology Network και Genekor Medical SA-Ο κεντρικός άξονας και οι βασικοί της πυλώνες
Η ψυχική υγεία των νέων στην Κύπρο: Από τη σιωπή στη δράση-Αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και προοπτικές
Ανοιχτή πρόσκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης για στήριξη από το Λάρνακα 2030
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ στη Φινλανδία-Ενίσχυση συνεργασίας σε ναυτιλία και της θαλάσσια τεχνολογία
Μάριος Καπιρής: Ηγεσία στη μείωση ψηφιακής βλάβης και προστασία της ιδιωτικότητας
Ολύμπιος Τουμάζου: Οι νέες διατροφικές τάσεις και η σύνδεσή τους με τη μείωση βλάβης
«Σπάζοντας» το ταμπού της διαδοχής-Εντυπωσιακή προσέλευση στην εκδήλωση της C Business Advisors
Η σύσταση της AMLA, οι αναβαθμισμένες απαιτήσεις και οι προκλήσεις συμμόρφωσης για τις ξένες επιχειρήσεις εντός της Ε.Ε.