Powered by

Στο 45% η επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής στην Πάφο

Πολύ χαμηλή γύρω στο 45% κυμάνθηκε η επισκεψιμότητα κατά τον Σεπτέμβριο μήνα στα κέντρα αναψυχής της Επαρχίας Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΙΚΑΠ και της ΟΣΙΚΑ Φύτο Θρασυβούλου.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου, ανέφερε ωστόσο πως μετά τις 18 Σεπτεμβρίου την Επαρχία Πάφου επισκέπτεται ποιοτικός τουρισμός που ξοδεύει και περισσότερα χρήματα.

Εξέφρασε μάλιστα την πεποίθηση πως τους ερχόμενους μήνες Οκτώβριο και Νοέμβριο η επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής θα κυμανθεί σε καλύτερα επίπεδα στην Επαρχία Πάφου.

Φαίνεται είπε ότι η ανάκαμψη ξεκίνησε τις τελευταίες ημέρες και ευελπιστούμε τους επόμενους μήνες οι πληρότητες στα κέντρα αναψυχής να φτάσουν στο 60%.

Ο κ. Θρασυβούλου έστειλε το μήνυμα προς τους ιδιοκτήτες των κέντρων αναψυχής πως δεν είναι καιρός για μεγάλες επεκτάσεις την περίοδο αυτή και πως για τα  επόμενα χρόνια θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι.

Πρόσθεσε μάλιστα πως αν καταστεί εφικτό να ανατραπεί η κατάσταση την χειμερινή περίοδο και να σημειωθεί επέκταση της τουριστικής περιόδου, τότε εκτίμησε, θα αναπληρωθεί το κενό που δημιουργήθηκε και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα.

Ερωτηθείς σχετικά ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως η αγορά αλλάζει και την μεγαλύτερη μερίδα της επισκεψιμότητας των κέντρων αναψυχής καταλαμβάνει ο Λίβανος , η Πολωνία και ακολουθεί η Βρετανία.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ
 

Δειτε Επισης

Νέος πρόεδρος της ΕΤΑΠ Πάφου για την διετία 2025-2027 ο Μιχάλης Μίτας
Το εστιατόριο «Το Ελληνικό» στην Έγκωμη… ψήνει αλλιώς
«Αποκαλύφθηκε» το Palm Beach Resort...Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση παρουσίασης του έργου (pics)
Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού «Scan & Win» της Emirates-Mια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στο Ντουμπάι
Μαρίνα Αγίας Νάπας και Μαρίνα Παραλιμνίου σε κοινή γραμμή πλεύσης...Υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας
Η φιλοσοφία του Palm Beach Resort...Η αρχιτεκτονική, ο εσωτερικός σχεδιασμός και ένα έργο που αλλάζει την Λάρνακα
Θάνος Μιχαηλίδης: Ανοίγει το καλοκαίρι του 2026 το Palm Beach Resort-Μεγάλη τιμή η συνεργασία με την Premium Access
Shaul Keinan: Συνήθως βλέπουμε αριθμούς και επενδυτική δυναμική, αλλά...Η πραγματική αξία του Palm Beach Resort
Bean Bar: Απογειώνει το καλοκαίρι με τέσσερις 100% χυμούς φρούτων
Lordos Hotels: Αναμένει βελτιωμένα αποτελέσματα το πρώτο εξάμηνο και προχωρά σε καταβολή μερίσματος