COFFEE ISLAND

H Coffee Island έχει δημιουργήσει τη δική της διαδικτυακή πλατφόρμα Order Online, για να απολαμβάνουμε τον καφέ μας και όχι μόνο με ένα κλικ.

H μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Κύπρο αποτελεί πλέον μέρος της καθημερινής εμπειρίας που θα μας αναζωογονήσει, με ένα ξεχωριστό specialty καφέ, αλλά και θα μας δελεάσει με ένα νόστιμο σνακ. Τώρα, αυτή η μοναδική εμπειρία έρχεται ακόμα πιο κοντά μας κι όλα γίνονται πιο απλά και γρήγορα, μέσα από το www.coffeeisland.com.cy και την υπηρεσία Order Online.

Οι ποικιλίες στα καφεκοπτεία της Coffee Island είναι πολλές, ιδιαίτερες και μοναδικές. Eκτός από την πλούσια γκάμα σε ποικιλίες και χαρμάνια, η Coffee Island μάς ταξιδεύει σε μοναδικούς προορισμούς με τους Limited Edition Specialty καφέδες της, μέσα από το «Microfarm Project». Μπορούμε λοιπόν ν’ απολαμβάνουμε για περιορισμένο χρονικό διάστημα ποικιλίες που προέρχονται από συγκεκριμένες φάρμες καφέ, από διάφορα σημεία του κόσμου και φέρνουν μαζί τους αρώματα και γεύσεις ιδιαίτερα μοναδικές. Δοκιμάζουμε λοιπόν το αγαπημένο μας ρόφημα καφέ με τη διαθέσιμη Microfarm ποικιλία ή ακόμα την αγοράζουμε συσκευασμένη, για να φτιάχνουμε τον καφέ μας στο σπίτι ή στο γραφείο.

Το online ταξίδι ξεκινά
Όποια κι αν είναι η προτίμησή μας, στα Coffee Island έχουν κάτι μοναδικό για τον καθένα μας. Ανακαλύπτουν κάθε φορά και κάτι καινούργιο. Το διαδικτυακό τους κατάστημα δεν ξεχνάει ποτέ να μας θυμίζει, αλλά και να μας ενημερώνει για ό,τι νέο έχουν να μας προσφέρουν. Στην άνεση του γραφείου μας ή του σπιτιού μας έχουμε χρόνο να περιηγηθούμε και να ανακαλύψουμε όλα όσα συνθέτουν την γκάμα των γνωστών καφεκοπτείων.

Τα μυστικά του Microfarm Coffee
Πέρα από το Espresso Bar, το οποίο παρουσιάζει γνώριμες καθημερινές μας συνήθειες, αλλά και νέες επιλογές ροφημάτων, αξίζει να αφιερώσουμε λίγο από τον χρόνο μας για να μάθουμε τα μυστικά του Microfarm Coffee, αλλά και τα χρηστικά αντικείμενα, με τα οποία μπορούμε να φτιάξουμε οι ίδιοι τον καφέ μας. Και δεν μένουμε μέχρι εδώ. Μπορούμε να βρούμε σημαντικά στοιχεία για τη χρήση κάθε αντικειμένου, τα οποία θα μας βοηθήσουν να γίνουμε αυτό για το οποίο η Coffee Island μας εκπαιδεύει, ένας «Home Barista».

Η καλύτερη αλυσίδα καφέ
Από το 1999 που λειτούργησε το πρώτο Coffee Island, μέχρι σήμερα, η ανάπτυξη της εταιρείας είναι ραγδαία, με περισσότερα από 400 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Αγγλία και Καναδά, εκ των οποίων τα 45 βρίσκονται στο νησί μας. Η επένδυση στην ποιότητα και η εμμονή στη λεπτομέρεια έχουν ως αποτέλεσμα τις συνεχείς διακρίσεις. Η Coffee Island ανακηρύχθηκε για ακόμη μια φορά ως η καλύτερη αλυσίδα καφέ στη Νότια Ευρώπη στα Allegra European Awards, για το 2018, ανάμεσα σε δεκάδες συμμετοχές από Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα και Κύπρο.
 
Διεύθυνση: Λεωφόρος Στροβόλου 254, 2048, Λευκωσία
Τηλέφωνο: 22 333744
Email: info@coffeeisland.com.cy
Ιστοσελίδα: www.coffeeisland.com.cy
 
 

Δειτε Επισης

SHISHALOVE
LOUIS HOTELS
JCC GATEWAY
Foody.com.cy
COFFEE ISLAND
BEAUTY LINE - beautyline.com.cy
G.A.P. VASSILOPOULOS GROUP (ΧΟΡΗΓΟΣ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΟΣ)
Αγορές επί της οθόνης