First Growth: Ιδρύθηκε η πρώτη σχολή που παρέχει αποκλειστικά οινική εκπαίδευση

Η πρώτη σχολή στην Κύπρο που παρέχει αποκλειστικά οινική εκπαίδευση είναι γεγονός. Το First Growth είναι πιστοποιημένος πάροχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του WSET, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού οργανισμού παγκοσμίως στον τομέα των κρασιών και των αποσταγμάτων. To WSET που εδρεύει στο Λονδίνο από το 1969, παρέχει διεθνώς αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά προγράμματα για κρασιά και αποστάγματα, σε επαγγελματίες και οινόφιλους σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο. 
 
Του First Growth Wine School, ηγείται ο Γιάννης Καρακάσης MW, ένας από τους, μόλις, 382 masters of wine στον κόσμο. O Koς Καρακάσης είναι συγγραφέας οίνου σε πολλά περιοδικά παγκοσμίως, έχει γράψει δύο βιβλία για το Ελληνικό κρασί, είναι ιδρυτής του karakasis.mw, που επικοινωνεί το Ελληνικό και το Κυπριακό κρασί σε καθημερινή βάση και παράλληλα είναι σύμβουλος σε πολλές επιχειρήσεις. Είναι πολύ παθιασμένος επαγγελματίας για τη διδασκαλία και την εκπαίδευση, διοργανώνοντας και συμμετέχοντας σε σεμινάρια και bootcamps για τους σπουδαστές του προγράμματος του Master of Wine, αλλά και ακαδημαϊκά Masterclasses για επαγγελματίες και οινόφιλους.

Διαβάστε ακόμα: Δείτε πως είναι να ζεις στη Μαρίνα Λεμεσού (Video)

Διαβάστε ακόμα: Οι top διαφημιζόμενοι σε τηλεόραση, ραδιόφωνο και έντυπα
 

Ως μία ανεξάρτητη και ειδικευμένη στο κρασί και στα αποστάγματα σχολή, στόχος του First Growth είναι να παρέχει ασυμβίβαστη και υψηλής ποιότητας οινική εκπαίδευση. Να εμπνεύσει και να στηρίξει τους επαγγελματίες του οίνου και να ενδυναμώσει τους τομείς της οινοπαραγωγής, του τουρισμού και της γαστρονομίας. 
 
Το πρώτο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, το WSET Level 1 Award in Wines έχει προγραμματιστεί για τις 21 Οκτωβρίου 2019 και οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του First Growth firstgrowth.eu

Δειτε Επισης

Πέραν των €33 δισ. έσοδα ΦΠΑ το 2024 μέσω συστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης
Ενώπιον της ΕΠΑ η εξαγορά του Foody Market από τις υπεραγορές Αλφαμέγα
Toyota Κύπρου: Ολοκλήρωσε το μεγάλυτερο μέρος των ανακλήσεων σε οχήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών
Lidl Κύπρου: Γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του καταστήματός της στο Neon Mall of Pafos
Epic: Ακραία φαινόμενα προσφορών με έως €320 σε smartphones και 50% έκπτωση στο πάγιο 2ης γραμμής
Διαπιστώνουν υπέρμετρη αύξηση των λιανικών τιμών φρούτων και λαχανικών οι καταναλωτές-Ζητούν λήψη μέτρων
Δυναμική είσοδος στην κυπριακή αγορά για τη BYD...Ξεπέρασε τις 100 παραγγελίες μέσα σε μόλις 50 ημέρες
Τα υβριδικά οδηγούν την κούρσα της αγοράς αυτοκινήτων μαζί με τα βενζινοκίνητα-Οι κορυφαίες μάρκες του πρώτου εξαμήνου
Η γαλακτοβιομηχανία Όμηρος, το μπαράζ επενδύσεων και η πολλαπλή στόχευση της καθόδου στην Κύπρο
Τα κριτήρια για τα €4 εκατ. ανά έτος την επόμενη τριετία με στόχο την αύξηση της παραγωγής αιγοπρόβειου γάλακτος