My Perfect Summer – Μ.Χατζηαντωνίου: Ιδανικές διακοπές είναι μακριά από Η/Υ

Για την Μαριάννα Χατζηαντωνίου το καλοκαίρι φέτος θα είναι ξεχωριστό από τα προηγούμενα, καθώς θα αποδράσει για 3 ολόκληρες εβδομάδες από το γραφείο, κάτι που δεν έχει κάνει ξανά για 19 ολόκληρα χρόνια. Για την ίδια, ιδανικές διακοπές είναι μαζί με τα δίδυμα αγόρια της, τον σύντροφο της και τους αγαπημένους της φίλους. Όπως δήλωσε, θα προσπαθήσει να απέχει για τουλάχιστον μια εβδομάδα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, χωρίς να σημαίνει πως δεν θα ελέγχει τα επαγγελματικά emails της.

Η HR Director της Parimatch αποκαλύπτει στο InBusinessNews πώς θα περάσει τις καλοκαιρινές της διακοπές.


Πώς θα περάσετε το καλοκαίρι σας;
Το συγκεκριμένο καλοκαίρι έχει κάτι ξεχωριστό από όλα τα προηγούμενα. Συνήθως τα καλοκαίρια μου τα περνούσα στο γραφείο με ολιγοήμερες αποδράσεις για χαλάρωση με τα δίδυμα αγόρια μου. Φέτος λοιπόν αποφάσισα μετά από 19 χρόνια να αποδράσω για 3 ολόκληρες εβδομάδες από το γραφείο μου. Άρα φέτος το καλοκαίρι θα έχει μέρες στο γραφείο αλλά και μέρες ξεγνοιασιάς στην Κύπρο μας αλλά και στο εξωτερικό.


Πώς είναι οι ιδανικές διακοπές για σας;
Ιδανικές διακοπές για εμένα, είναι να είμαι μαζί με τα παιδιά μου και μακριά από το κινητό και το laptop. Σαγιονάρες, μαγιό, μια αιώρα στην παραλία, η απόλαυση του γαλάζιου χρώματος της θάλασσας, ένα αγαπημένο βιβλίο και βόλτες χωρίς να κοιτάω την ώρα.


Ποιος είναι ο ιδανικός συνταξιδιώτης;
Πέρα από τα δίδυμα αγόρια μου που επιδιώκω κάθε χρόνο να ταξιδεύω μαζί τους, ο ιδανικός συνταξιδιώτης είναι ο σύντροφος μου και οι αγαπημένοι μου φίλοι. 


Θα έχετε μαζί σας ηλεκτρονικό υπολογιστή;
Ερώτηση παγίδα μιας και το άρθρο θα διαβαστεί από συνεργάτες και συνάδελφους! Παρόλα αυτά, όπως ανέφερα και πιο πάνω, θα προσπαθήσω να τηρήσω μια εβδομάδα αποχής από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Εύχομαι να τα καταφέρω.


Πόσο συχνά θα ελέγχετε τα emails σας;
Θα πρέπει να ελέγχω τα emails μου τουλάχιστον δύο με τρείς φορές την ημέρα. Αυτό όμως μπορεί να γίνεται και από το κινητό μου, συνεπώς θα μείνω μακριά από τον υπολογιστή.


Τι περιέχει η βαλίτσα σας;
Φωτογραφική μηχανή, σαγιονάρες, μαγιό και άνετα ρούχα. Αυτά που σίγουρα δεν θα περιέχει η βαλίτσα των διακοπών μου είναι προϊόντα μακιγιάζ!


Ποια παιδική ανάμνηση διακοπών είναι η αγαπημένη σας;
Αγαπημένη μου παιδική ανάμνηση διακοπών, είναι οι μέρες στην θάλασσα της Λεμεσού με τον αδελφό μου και τους γονείς μου. Και οι δύο μου γονείς εργάζονταν για αρκετές ώρες, έτσι ο χρόνος που περνούσαμε μαζί ήταν πολύτιμος. Παγωτά, παιχνίδια στην άμμο, ύπνος κάτω από την ομπρέλα της παραλίας και ποιοτικός χρόνος με την οικογένεια μου, είναι οι αγαπημένες μου αναμνήσεις διακοπών.


Ποιο είναι το καλύτερο πιάτο που έχετε δοκιμάσει στις διακοπές σας;
Νομίζω αυτό που πάντα μου άρεσε και πάντα απολάμβανα χωρίς ενοχές κατά την διάρκεια των διακοπών μου, είναι οι αστακομακαρονάδες με παραδοσιακή ελληνική σαλάτα αλλά και τα παραδοσιακά κυπριακά γλυκά. 

 
 

Δειτε Επισης

Η Λευκωσία υποδέχεται το 16ο Συνέδριο για την Εταιρική Βιωσιμότητα & Υπευθυνότητα
Kiabi: Ετοιμάζει κάθοδο στη Λευκωσία και μεγάλο άνοιγμα στο Mall of Engomi
Απογειώθηκαν τα ταξίδια των Κυπρίων-Πού αποδίδεται η αύξηση και οι δημοφιλέστεροι προορισμοί
Δεν πείθει την Βουλή για φορολόγηση των υπερκερδών των τραπεζών το ΑΚΕΛ-«Προεκλογικό πυροτέχνημα»
Cyta: Κέρδισε έφεση κατά της ΕΠΑ για επιβολή διοικητικού προστίμου €663.000
Οι μεταρρυθμίσεις και οι επενδύσεις του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που αλλάζουν την Κύπρο
Χορηγοί, απονεμητές, παρευρισκόμενοι... Όλες οι δηλώσεις από τα 16α IN Business Awards (vid)
Κύπρος Νικολαΐδης: Αυτό το βραβείο είναι σημαντικό για μένα, προέρχεται από την πατρίδα μου (vid)
Γιώργος Κοσιής & Σάββας Κοσιής: Επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μας, δεν σταματάμε εδώ (vid)
Γιώργος Μούντης: Επιβεβαίωση της σκληρής δουλειάς των συναδέλφων και συνεργατών μας το IN Business Award (vid)