Στην SPAR εντάσσονται τα τμήματα τροφίμων των Debenhams

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019, δύο νέες υπεραγορές SPAR άνοιξαν τις πόρτες τους στην Κύπρο, στα πολυκαταστήματα Debenhams Central στη Λευκωσία και Debenhams Olympia στη Λεμεσό

Με άριστη εξυπηρέτηση, νέες χαμηλές τιμές και χιλιάδες καθημερινές προσφορές, νέα ανανεωμένη γκάμα επώνυμων προϊόντων καθώς και τα αποκλειστικά προϊόντα SPAR, τα Τμήματα Τροφίμων των Debenhams Central & Debenhams Olympia εντάσσονται στην οικογένεια της SPAR αναβαθμίζοντας την εμπειρία των πελατών των πολυκαταστημάτων.

Με ιδιαίτερη έμφαση στα τμήματα φρέσκων, η SPAR προσφέρει πλήρη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες: Στο αρτοποιείο, στο κρεοπωλείο, στη φρουταρία, και στο ντελικατέσεν, η ποιότητα, η ποικιλία και η φρεσκάδα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές. Με τα αποκλειστικά προϊόντα SPAR, σε άριστη  σχέση ποιότητας και τιμής, αλλά και έμφαση σε ειδικές κατηγορίες όπως τη σειρά SPAR Natural με προϊόντα υγιεινής διατροφής, τη σειρά Veganz για vegans, vegetarians και flexitarians.

Οι υπεραγορές SPAR έχουν αγαπηθεί από τις τοπικές κοινωνίες σε 48 χώρες, εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 13 εκατομμύρια καταναλωτές, με περισσότερα από 12.500 καταστήματα και χιλιάδες αξιόπιστους προμηθευτές και συνεργάτες.
Διευθύνσεις Καταστημάτων:

  • SPAR στο DEBENHAMS Central: Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ & Κρήτης 13, Στρόβολος 1065 Λευκωσία
  • SPAR στο DEBENHAMS Olympia: Λεωφόρος 28ης Οκτωβρίου 369, Νεάπολη 3107, Λεμεσός
  • SPAR ΔΡΟΣΙΑΣ: Γεώργιου Γρίβα Διγενή 27, 6045 Λάρνακα.

Δειτε Επισης

Κρατικό περίπτερο της Κύπρου στην 30η έκδοση της διεθνούς έκθεσης τροφίμων και ποτών Gulfood 2025
Η μοναδική ευκαιρία που δίνει στους χρήστες του το MyPetrolina app ενόψει Πάσχα
Πάτησε φρένο η αγορά αυτοκινήτου...Ετήσια μείωση 8,8% στις συνολικές εγγραφές το πρώτο δίμηνο του 2025
Warpoint: Μια αρένα εικονικής πραγματικότητας έρχεται στο Mall of Engomi
Ανεβασμένο το λιανεμπόριο σε έναν δύσκολο Γενάρη-Οι στυλοβάτες, η δυναμική των υπεραγορών και πώς κινήθηκαν οι άλλοι τομείς
Σε τροχιά ανάπτυξης η ONE Light...Το εργοστάσιο στην Κίνα, η επένδυση στην έρευνα και οι νέες εγκαταστάσεις(pics&vid)
Τα Women’s Worldwide Car of the Year Awards επιβραβεύουν το Hyundai Santa Fe
H Lidl Κύπρου γιορτάζει τα 15α της χρόνια με επετειακό διαγωνισμό
Ανακλήθηκαν οι διορισμοί Ερευνητικής για τους takata από το Υπουργικό-Αποφασίζει ο Γ. Σαββίδης για τη σύστασή της
ΗΠΑ: Εξαιρεί τις αυτοκινητοβιομηχανίες από τους δασμούς για έναν μήνα ο Τραμπ-Ποιος ο στόχος