Συνεργασία επιχειρήσεων Αμμοχώστου με Λιβανέζικες εταιρείες
11:15 - 28 Ιουνίου 2019


Στα πλαίσια της συνάντησης, που διεξήχθη στα Γραφεία της Πρεσβείας στη Λευκωσία, τα Μέλη της Αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου έτυχαν ενημέρωσης από την Πρέσβειρα για την κατάσταση στο Λίβανο, κυρίως όσον αφορά την οικονομική και επιχειρηματική δραστηριότητα της χώρας. Επίσης, έγινε ανταλλαγή απόψεων και εξετάστηκαν τρόποι για περαιτέρω επιχειρηματική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών.
Τέλος, στη συνάντηση συμφωνήθηκε όπως πραγματοποιηθεί από κοινού ένα Οικονομικό Φόρουμ, υπό την αιγίδα του ΕΒΕ Αμμοχώστου το ερχόμενο φθινόπωρο. Στα πλαίσια της διοργάνωσης αυτής θα παρουσιαστούν τρόποι ανάπτυξης συνεργασίας μεταξύ επιχειρήσεων των δύο χωρών και θα γίνει παρουσίαση Λιβανέζικων επιχειρήσεων που έχουν ενδιαφέρον για ανάπτυξη της επιχειρηματικής τους δράσης στην περιοχή της Αμμοχώστου.
Στη διοργάνωση θα συμμετάσχει επιχειρηματική αποστολή από τον Λίβανο, ενώ η Πρέσβειρα κα El Hajal, θα παρουσιάσει τρόπους συνεργασίας μεταξύ των δυο φορέων.