Ο Άγγελος Ιωάννου εντάσσεται στην ομάδα του Amicorp Group

Ο διεθνής οργανισμός Amicorp Group καλωσορίζει τον Άγγελο Ιωάννου ως Επιχειρησιακό Διευθυντή Πωλήσεων και Ανάπτυξης.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχτούμε τον Άγγελο Ιωάννου, ως Επιχειρησιακό Διευθυντή Ανάπτυξης της Amicorp Cyprus Ltd, για να ηγηθεί των προσπαθειών μας σε θέματα πωλήσεων στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή και να προωθήσει τις διεθνείς υπηρεσίες και προϊόντα του Amicorp Group", αναφέρει δελτίο τύπου της εταιρείας.

Ο κ. Ιωάννου διαθέτει πληθώρα εμπειριών σε θέματα εταιρικής αναδιάρθρωσης, διεθνή φορολογικό προγραμματισμό και διαχείριση περιουσιακών στοιχειών πελατών, έχοντας περάσει το μεγαλύτερο μέρος της επαγγελματικής σταδιοδρομίας του σε αξιόπιστους διεθνείς οργανισμούς.

Ο κ. Ιωάννου κατέχει πτυχίο First Class B.Eng. (Hons) σε Electrical and Electronic Engineering από το City University του Λονδίνου και M.Sc. στα Οικονομικά από το Imperial College Business School. Είναι επίσης Εγκεκριμένος Λογιστής του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας.

"Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με τη νέα προσθήκη στην ομάδα της Amicorp και πλήρως πεπεισμένοι ότι ο κ. Ιωάννου θα συμβάλει σημαντικά στην συνεχή επέκταση του πελατολογίου μας διεθνώς", δήλωσε η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Amicorp Κύπρου, Έληα Νικολάου.

Ο όμιλος Amicorp Group είναι ένας κορυφαίος παροχέας υπηρεσιών παγκόσμιας εμβέλειας, προσφέροντας πολυεπίπεδες επιχειρηματικές λύσεις σε διεθνείς εταιρείες, συμβουλευτικές ομάδες, χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, επενδυτικές εταιρείες και family offices. Προσφέρει ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις που αφορούν διασυνοριακές δομές, εταιρική υποστήριξη σε θέματα διασφάλισης και συμμόρφωσης με κανονισμούς, εξειδικευμένες λύσεις σε θέματα εναλλακτικής υποστήριξης, πολυεπίπεδες λύσεις σε θέματα οικογενειακής διακυβέρνησης και διαδοχής, όπως επίσης και υπηρεσίες δημιουργίας και διαχείρισης εταιρειών και καταπιστευμάτων. Επιπλέον, προσφέρει υπηρεσίες διαχείρισης επενδυτικών ταμείων, χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και υπηρεσίες family office παγκοσμίως δια των 45 γραφείων του Ομίλου.

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα