Βουτιά 10,4% στα επιβατηκά σαλούν αυτοκίνητα

κΚατά 8,6% μειώθηκαν οι συνολικές εγγραφές οχημάτων κατά την περίοδο Ιανουαρίου-Μαΐου 2019, φτάνοντας τις 19.682 σε σύγκριση με 21.526 την αντίστοιχη περίοδο του 2018.

Την ίδια ώρα, οι εγγραφές επιβατηγών σαλούν αυτοκινήτων μειώθηκαν κατά 10,4% και έφθασαν τις 16.078 σε σύγκριση με 17.947 την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας, από τις 19,682 εγγραφές οχημάτων του πρώτου πενταμήνου, οι 12,368 ή το 62,8% αφορούσαν μεταχειρισμένα οχήματα, ενώ οι 7,314 ή το 37,2% αφορούσαν καινούργια οχήματα.

Όσον αφορά τα επιβατηγά σαλούν αυτοκίνητα, οι 10,573 ή ποσοστό 65,7% σχετίζονταν με μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ενώ μόλις 5,505 ή ποσοστό 34,2% σχετίζονταν με καινούργια οχήματα.

Δειτε Επισης

Στα πάνω τους τον Μάιο, αλλά μειωμένες στο πεντάμηνο οι πωλήσεις οχημάτων-Αύξηση μεριδίων ηλεκτροκίνητων και υβριδικών
Αυξημένο κατά σχεδόν €150 εκατ. το εμπορικό έλλειμμα το πρώτο τετράμηνο 2025
Παρουσιάζεται την Τετάρτη στους ενδιαφερόμενους το e-kalathi-Ανοίγει σύντομα η πλατφόρμα
Ολοκληρώθηκε ο 10ος κύκλος εκπαιδευτικών σεμιναρίων της ΕΚΟ Κύπρου για μοτοσικλετιστές
Τα METRO υποδέχονται την πολυτελή ιταλική μάρκα Pozzi Milano
Ogier και Toyota κερδίζουν και τον αγώνα της Σαρδηνίας
VitaTrace Nutrition: Η πρώτη και μοναδική στον τομέα της σε Κύπρο και Μέση Ανατολή με πιστοποίηση GMP+FSA(vid&pics)
Carlsberg Κύπρου: Διαγωνισμός με προορισμό την Ιαπωνία-Πώς μπορείτε να διεκδικήσετε το ταξίδι
Η μπύρα που ήπιαμε στην Κύπρο τον Μάιο και η εντυπωσιακή αύξηση των εξαγωγών
Κλείδωσε η ημερομηνία για το e-kalathi...Επίσημη πρώτη εντός της ερχόμενης εβδομάδας