Powered by

Η Λεμεσός υποδέχθηκε το πρώτο εστιατόριο Wolfgang’s Steakhouse στην Ευρώπη

Το φημισμένο Wolfgang’s Steakhouse της Νέας Υόρκης άνοιξε επίσημα τις πόρτες του τη Δευτέρα 10 Ιουνίου στην παραλιακή λεωφόρο της Λεμεσού και υποσχέθηκε να κατακτήσει τους απανταχού λάτρεις του καλού steak στην Κύπρο.

Μάλιστα, εκλεκτοί καλεσμένοι αλλά και εκπρόσωποι των ΜΜΕ είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν πρόσφατα στους χώρους του εστιατορίου και να δοκιμάσουν πρώτοι το εντυπωσιακό μενού, το οποίο απέσπασε άκρως κολακευτικά σχόλια. 

Το νέο πολυαναμενόμενο εστιατόριο, που φέρει τη σφραγίδα του ιδρυτή του, Wolfgang Zwiener, είναι το πρώτο που ανοίγει στην Ευρώπη, επεκτείνοντας το διεθνές δίκτυο του Wolfgang’s Steakhouse που ήδη έχει παρουσία σε επιλεγμένες τοποθεσίες σε Αμερική και Ασία. 

Εμπνευσμένο από το στυλ της Νέας Υόρκης, ο εσωτερικός του χώρος είναι διακοσμημένος με δάπεδο καρυδιάς, μοναδικά ψηφιδωτά και suede ταπετσαρία στους τοίχους. Το εστιατόριο διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους για γεύμα και δείπνο, μπαρ όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν το ποτό τους αλλά και private χώρο για εταιρικές συναντήσεις ή πάρτι.

 

 

Με σήμα κατατεθέν του το USDA Prime Beef το οποίο περνάει από διαδικασία ξηρής ωρίμανσης για τουλάχιστον 28 μέρες σε ειδικούς χώρους εντός του εστιατορίου, το πασίγνωστο εστιατόριο υπόσχεται να καταπλήξει όσους το επισκεφθούν προσφέροντας τους μια μοναδική εμπειρία γεύσεων και αρωμάτων. 

Οι ‘steak lovers’ μπορούν να βρουν στο μενού διαχρονικά πιάτα όπως το Porterhouse, το Bone-in Sirloin, το Rib Eye και το Filet Mignon που με τη ζουμερή και χυμώδη γεύση τους θα ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Μπορούν να συνοδεύσουν το κυρίως πιάτο τους με ποικιλία συνοδευτικών όπως Creamed Spinach, Mashed Potatoes και Sautéed Broccoli, εντυπωσιακές σαλάτες αλλά και μεγάλη ποικιλία ορεκτικών για όλα τα γούστα. Όσο για εκείνους που επιλέγουν να απέχουν από το κρέας, μπορούν να βρουν ολόφρεσκα θαλασσινά όπως Χιλιανό Λαβράκι, Φιλέτο Σολωμού, Πιατέλες Θαλασσινών και λαχταριστά ορεκτικά. Όσο για επιδόρπιο; Αυθεντικά αμερικάνικα γλυκά, όπως το σπιτικό New York Cheesecake, το λαχταριστό Pecan Pie ή το εκρηκτικό Lime Pie, θα κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο ένα εντυπωσιακό γεύμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, το Wolfgang’s Steakhouse αναμένεται να επεκταθεί και στη Λευκωσία. Στα πλάνα βρίσκεται το άνοιγμα εστιατορίου στο κέντρο της πόλης.

Λεωφόρος Αμαθούντος 2, Μουτταγιάκα, 4531, Λεμεσός
Τηλέφωνο: 70 004515
Instagram: https://www.instagram.com/wolfgangssteakhousecy/
Facebook: https://www.facebook.com/WolfgangsSteakhouseCyprus/

Δειτε Επισης

Θάνος Μιχαηλίδης: Στο 80%-85% η πληρότητα των ξενοδοχείων...Θα συνεχίσει να αναπτύσσεται η ροή των κρατήσεων
Έτοιμες να τορπιλίσουν την τουριστική σεζόν οι συντεχνίες των ξενοδοχοϋπαλλήλων-Τελεσίγραφο για απεργίες
Δράσεις ΕΤΑΠ για ανάδειξη τοπικής ταυτότητας και εικόνας του τουριστικού προϊόντος της Λάρνακας
Οι δέκα βασικότεροι «αιμοδότες» της τουριστικής βιομηχανίας της Κύπρου το πρώτο μισό του χρόνου
Στην κυπριακή αγορά μέσω Span Hellas A.E. η διεθνής εταιρεία πληροφορικής Span με έδρα την Κροατία
Μάριος Αντωνίου: Το ασταθές περιβάλλον, η αγορά που σφύζει εν μέσω εκπτώσεων και οι κατασχέσεις fake labubu
Στέλνει μήνυμα για την ηλεκτρική διασύνδεση η Κομισιόν-«Πλήρως αφοσιωμένη στην ολοκλήρωση του GSI»
ΕΤΑΠ Πάφου: Έπιασε δουλειά ο Μίτας-Παρέλαβε την προεδρία για τη διετία 2025-2027
Ισχυρές επιδόσεις στη κτηματαγορά το 1ο εξάμηνο του 2025-H αξία των μεταβιβάσεων και τα πωλητήρια έγγραφα
Νέα μεικτή ανάπτυξη €80 εκατ. στη Λεμεσό από SolidVes-Διαμερίσματα, γραφεία και καταστήματα