Εβδομάδα κυπριακού προγεύματος στα ξενοδοχεία της Louis Hotels

Πιστή στην αφοσίωσή της στην κυπριακή παράδοση και φιλοξενία, η Louis Hotels διοργανώνει από τις 6 έως τις 12 Μαΐου, εβδομάδα κυπριακού προγεύματος και brunch.

Μικροί και μεγάλοι, ξένοι και ντόπιοι μπορούν να επισκεφθούν τα ξενοδοχεία της Louis Hotels σε όλη την Κύπρο για να απολαύσουν το πατροπαράδοτο κυπριακό πρόγευμα μέσα στο πνεύμα της πιο ζεστής φιλοξενίας. 

Παρά το ότι η Κύπρος φημίζεται για τον ηλιόλουστο καιρό και τις χρυσαφένιες παραλίες της ένα σημαντικό στοιχείο που χαρακτηρίζει τους Κύπριους είναι η αγάπη τους για το καλό φαγητό. Η ποικιλία γεύσεων είναι τεράστια και ο καθένας μπορεί να βρει αυτό που θέλει. Χαλλούμι, σιουσιούκκος, μαχαλλεπί, παστελλάκι, λουκούμια, μαρμελάδες με τοπικά φρούτα, εσπεριδοειδή, ταχινόπιττες, ελιόπιττες είναι μόνο μερικά από τα εδέσματα που χαρακτηρίζουν την κυπριακή κουζίνα και συχνά κατέχουν περίοπτη θέση στο πρώτο γεύμα της ημέρας. 
 


H Louis Hotels, ως ένας από τους κυριότερους αρωγούς της Κυπριακής φιλοξενίας και εμπνευστής του επιτυχημένου θεσμού του Κυπριακού Προγεύματος στα ξενοδοχεία, προωθεί με κάθε τρόπο τα τοπικά εδέσματα και προϊόντα. Το προσωπικό των εστιατορίων των ξενοδοχείων λειτουργούν ως πρεσβευτές του θεσμού και είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε ερώτηση των επισκεπτών για τα προϊόντα που σερβίρονται, για τη διατροφική τους αξία και με τι συνοδεύονται. 

Η ενέργεια για προώθηση του κυπριακού γεύματος εντάσσεται στα πλαίσια δράσεων του Υφυπουργείου Τουρισμού για ανάδειξη και προώθηση της κυπριακής γαστρονομίας ως ένα σημαντικό εμπλουτιστικό στοιχείο της τουριστικής εμπειρίας με τη συμμετοχή του Συνδέσμου Αρχιμαγείρων Κύπρου.

Δειτε Επισης

Λαμπερό reopening για το The Retail Village στο Nammos Limassol του Parklane Resort & Spa (pics)
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο