powered by

Μ. Ιωάννου: Η διαφήμιση και η επικοινωνία δεν είναι απλά μία ιδέα

Την ευκαιρία στους επαγγελματίες του χώρου της επικοινωνίας να προβάλουν τη δουλειά τους σε όλο της το έυρος, καθώς και τη δυνατότητα σε συνεργάτες, πελάτες και άλλα κοινά, όπως πανεπιστημιακές και ακαδημαϊκές κοινότητες, κρατικούς και δημόσιους φορείς, να δουν μέχρι που μπορεί να φτάσει η επικοινωνία στην Κύπρο, αναμένεται να δώσουν τα CAROB Awards.

Όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαφήμισης–Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ), Μάριος Ιωάννου, διαχρονικά η διοργάνωση ενός φεστιβάλ διαφήμισης αποτελούσε στόχο, προσθέτοντας ότι οποιοσδήποτε θεσμός προβάλλει και αναγνωρίζει έργο που επιτελείται σε οποιοδήποτε κλάδο ταυτόχρονα αναβαθμίζει τον κλάδο αυτό.

Παράλληλα, εξήγησε ότι η διαφήμιση και η επικοινωνία είναι απλά μία ιδέα, καθώς η διαφήμιση ξεκινά πολύ πιο πριν και ολοκληρώνεται πολύ πιο μετά από το στάδιο της ιδέας. «Ξεκινά από έναν πελάτη που έχει μία σωστή στρατηγική, συνεχίζεται με επιστημονική ανάλυση και δημιουργικότητα από ομάδες ανθρώπων που έχουν μεράκι για αυτό που κάνουν και προσφέρουν δεξιότητες από πολύ διαφορετικά backgrounds και ολοκληρώνεται από συνεργάτες που μπορούν να εκτελέσουν άρτια την ιδέα», σημείωσε σχετικά ο κ. Ιωάννου.


 



Ο Σύνδεσμος Διαφήμισης–Επικοινωνίας Κύπρου (ΣΔΕΚ) διοργανώνει για πρώτη φορά τα CAROB Awards, τα οποία έχουν στόχο να αναδείξουν τη δημιουργικότητα στη διαφήμιση και να επιβραβεύσουν το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά των στελεχών που εργάζονται στο χώρο της διαφήμισης στην Κύπρο. 

Ο ΣΔΕΚ είναι ο επίσημος φορέας που εκπροσωπεί τον χώρο της Διαφήμισης και Επικοινωνίας στην Κύπρο από το 1982. Ζητούμενο του ΣΔΕΚ είναι η εκπροσώπηση των μελών του Συνδέσμου και η προάσπιση του χώρου της διαφημιστικής επικοινωνίας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες για τα βραβεία και για Υποβολή Συμμετοχών, κάντε κλικ εδώ
 

Δειτε Επισης

F.O.C. Family Office Connect Cyprus: Το νέο δικτύο που αναδεικνύει την Κύπρο ως διεθνές κέντρο για family offices(pics)
Δημοτικό Κολυμβητήριο Λευκωσίας: Επαναλειτουργεί μετά από ανακαίνιση και πλήρη αναβάθμιση
Νέα στρατηγική συνεργασία SARMED–SMARTNAV...Τα πολλαπλά οφέλη που θα προσφέρει η νέα πλατφόρμα CANOPUS
Τεχνητή νοημοσύνη εν δράσει... Πώς το AI μεταμορφώνει επιχειρήσεις και κυβερνητικά συστήματα
Αρχίζει η δεύτερη φάση του 1ου Corporate Padel Tournament από το PadelPro και το IN Business
Η τεχνολογία ως εργαλείο στα χέρια των επιχειρήσεων για αναδιαμόρφωση της εμπειρίας του πελάτη
Invest Cyprus: Σημαντική επένδυση η ίδρυση ευρωπαϊκής θυγατρικής στην Κύπρο από την Drone Destination
Οριακή μείωση ανάπτυξης και χαμηλότερος πληθωρισμός-Οι νέες προβλέψεις της Κεντρικής Τράπεζας Κύπρου
Μια διαφορετική συζήτηση μεταξύ των CEO’s ΜΜΕ και Media Directors διαφημιστικών γραφείων της Κύπρου
Πολιτεία-Women Act: «Μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά αν είμαστε δικτυωμένες»