SPAR Natural: Για υγεία και ευεξία

Στροφή προς τα σούπερ μάρκετ και τα τοπικά καταστήματα ευρείας κατανάλωσης έκαναν οι καταναλωτές, οι οποίοι ενδιαφέρονται για την υγεία τους, σε μια προσπάθεια να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες σε θέματα υγιεινής διατροφής. Αξιοποιώντας αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά, η SPAR δημιούργησε την SPAR Natural,  μια πρωτοποριακή ιδέα στον τομέα της υγείας και ευεξίας προσφέροντας στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη λύση σε προϊόντα υγιεινής διατροφής.

Η SPAR Natural παρέχει λύσεις σε τρεις ειδικές ομάδες καταναλωτών : Εκείνους που έχουν ειδικές διατροφικές απαιτήσεις ή δυσανεξία σε τρόφιμα, εκείνους που επέλεξαν να αλλάξουν τις διατροφικές τους συνήθειες, όπως οι χορτοφάγοι ή οι βίγκαν, και σε όσους επιθυμούν να τρώνε πιο υγιεινά. Η ιδέα της SPAR Natural άρχισε από το ισπανικό νησί Γκραντ Κανάρια  το 2017 ως ένα αυτόνομο κατάστημα. Στη συνέχεια, η ιδέα εφαρμόστηκε από συνεργάτες της SPAR και σε άλλα καταστήματα ως μια λύση κατηγορίας shop-in-shop, με τη χρήση φυσικών υλικών, χρωμάτων και σημάτων.

Ακολουθώντας τα βήματα των χωρών όπως η Ιταλία, το Ομάν και η Ινδία, η SPAR Νοτίου Αφρικής άρχισε να ξεδιπλώνει την ιδέα σε όλο το δίκτυο καταστημάτων της. Το SPAR Natural είναι σήμερα διαθέσιμο σε έξι περιοχές και 30 καταστήματα σε παγκόσμιο επίπεδο. Οι συνεργάτες της SPAR επέλεξαν να υιοθετήσουν αυτή την ιδέα λόγω της αυξανόμενης τάσης των καταναλωτών προς την  υγεία και ευεξία με όλο και περισσότερους καταναλωτές να αναζητούν εναλλακτικές λύσεις για τις εξειδικευμένες ανάγκες τους στην υγεία.

"Η υγεία και η ευεξία έχουν γίνει τρόπος ζωής στη Νότια Αφρική, με όλο και περισσότερους ανθρώπους να προσπαθούν να εκπαιδεύσουν τον εαυτό τους για το πώς να φάνε και να ζήσουν πιο υγιεινά", δήλωσε ο Riccardo Afeltra της Athol SPAR στο Γιοχάνεσμπουργκ, ένας από τους πρώτους λιανοπωλητές που ξεκίνησαν αυτή την ιδέα.

Οι καταναλωτές μπορούν τώρα να ψωνίζουν με ευκολία, βρίσκοντας προϊόντα που προηγουμένως θα μπορούσαν να βρουν μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα υγείας και φαρμακεία. Το δίκτυο διανομής SPAR αναπτύσσει συνεχώς την γκάμα προϊόντων του, παίρνοντας σχόλια από τους καταναλωτές ως προς το ποια προϊόντα τους αρέσουν καλύτερα και ποια προϊόντα θα ήθελαν να βρουν στο κατάστημα.

Η SPAR Κύπρου, θέλοντας να υποστηρίξει αυτή την ιδέα θα έχει στο κατάστημά της στη Λάρνακα τη σειρά SPAR Natural μέχρι το τέλος Απριλίου ικανοποιώντας έτσι και τους πιο απαιτητικούς της καταναλωτές.

Δειτε Επισης

Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)