ΚΝΕ: 30 Χρόνια Προσφοράς, 1989 – 2019

Με την ευκαιρία της επιτυχούς συμπλήρωσης 30 Χρόνων από την ίδρυσή του, ως ο επαγγελματικός σύνδεσμος της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας στην Κύπρο, το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο παρέθεσε “Επίσημο Δείπνο” την Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019, στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό.
 
Στο Δείπνο παρευρέθηκαν, οι Υπουργοί Οικονομικών, Συγκοινωνιών και η Υφυπουργός Ναυτιλίας παρά τω Προέδρω, Βουλευτές, Διπλωμάτες, Κρατικοί Αξιωματούχοι, αντιπρόσωποι Επαγγελματικών Οργανισμών καθώς και ανώτατα διευθυντικά στελέχη της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας της Κύπρου.
 
Στην ομιλία της κατά τη διάρκεια του Δείπνου, η Υφυπουργός Ναυτιλίας, κ. Νατάσα Πηλείδου, συνεχάρηκε το Επιμελητήριο για την αξιοπρόσεκτη ανάπτυξή του τόσο σε αριθμό εταιρειών Μελών, όσο και σε εύρος αντιπροσώπευσης της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας και εξέφρασε τις ευχαριστίες της Κυβέρνησης για την πολύ στενή συνεργασία και σημαντική συνεισφορά του στη χάραξη ναυτιλιακής πολιτικής.
 
Ο Πρόεδρος του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, κ. Θέμης Παπαδόπουλος ευχαρίστησε διαδοχικές Κυβερνήσεις και άλλους συνεργάτες του Επιμελητηρίου για την αγαστή συνεργασία και στήριξή τους προς την Ναυτιλιακή Βιομηχανία.  Επιπρόσθετα, τόνισε τη δέσμευση του Επιμελητηρίου να συνεχίσει να “πλοηγεί” την Κυπριακή Ναυτιλιακή Βιομηχανία παγκοσμίως προς περαιτέρω ανάπτυξη, διατηρώντας τις διαχρονικές του επαγγελματικές αξίες.
 
Στα πλαίσια της κοινωνικής εταιρικής του ευθύνης αλλά και του σημαντικού κοινωφελούς έργου που επιτελεί γενικότερα η Ναυτιλιακή Βιομηχανία στην Κύπρο, το Επιμελητήριο έκανε επίσης δωρεά €10,000 προς τον Συνδέσμο “Ένα Όνειρο-Μια Ευχή”, από εισφορές των Εταιρειών-Μελών του ενόψει του Επίσημου Δείπνου.
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών
Είδαν το Grand Prix του Μονακό από το «Zeus» του Τζον Χριστοδούλου-Μια ανεπανάληπτη εμπειρία που απόλαυσαν με...χίλια (pics)
Μια μοναδική βραδιά και εντυπωσιακή συμμετοχή στην δεξίωση του Τζον Χριστοδούλου στο Μονακό για τα 60ά του γενέθλια(pics&vid)