Business Leaders Summit: Συνάντηση κορυφής του κυπριακού επιχειρείν

Τρείς καταξιωμένους επιχειρηματίες είχε ενώπιον της η αφρόκρεμα του Κυπριακού επιχειρείν που παρευρέθηκε στο Business Leaders Summit 2019, που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου το απόγευμα της Τετάρτης 3 Απριλίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία στη Λευκωσία.

Ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Invel Real Estate Χριστόφορος Παπαχριστοφόρου, ο Διευθυντής της CNS Group Μενέλαος Σιακόλας και ο Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Yianis Group, John Christodoulou μοιράστηκαν με το κοινό τα μυστικά και τις εμπειρίες που απέκτησαν μέσα από τις επαγγελματικές τους δράσεις και την επιχειρηματική τους πορεία μέχρι τώρα, στους τομείς της ηγεσίας, διοίκησης και επιχειρηματικότητας.

Συντονιστής του φετινού Business Leaders Summit, αλλά και ομιλητής ήταν ο Φίλιππος Σώσειλος. Η ομιλία του επικεντρώθηκε στο θέμα της Διαδοχής όπως προκύπτει στις οικογενειακές επιχειρήσεις και οργανισμούς.
 

O Διευθυντής Διεύθυνσης Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας Κύπρου Πανίκος Νικολάου ανέφερε πως οι υγιείς επιχειρήσεις συνεπάγονται υγιή οικονομία και κατά συνέπεια ανάπτυξη και απασχόληση. Όλα αυτά συνεπάγονται τελικά αισιοδοξία για το μέλλον.

Σημαντική ήταν και η παρουσίαση του  Γιάννης Τιρκίδη, Διευθυντή Οικονομικών Ερευνών της Τράπεζας Κύπρου, ο οποίος παρουσίασε ενδιαφέροντα στοιχεία αναφορικά με την πορεία της κυπριακής οικονομίας, τα χρόνια πριν από την κρίση μέχρι σήμερα.

Το Summit ολοκληρώθηκε με τον CEO της Τράπεζας Κύπρου Τζον Πάτρικ Χούριγκαν να διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν την Τράπεζα Κύπρου να αντιμετωπίζει προβλήματα. 

 

Δειτε Επισης

Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας