powered by

Χ. Γεωργιάδης: Εκ του αποτελέσματος κρινόμαστε

Στον απόηχο των φωνών εκ μέρους πολιτικών κομμάτων, τα οποία τον καλούν να παραιτηθεί, μετά και τη γνωστοποίηση του πορίσματος της Ερευνητικής Επιτροπής για την κατάρρευση του Συνεργατισμού, ο Υπουργός Οικονομικών, Χάρης Γεωργιάδης έδωσε εκ νέου απάντηση. 
 
«Την πολιτική ευθύνη για την οικονομία της χώρας μας την αναλαμβάνω καθημερινά, εδώ και 6 χρόνια, με εντολή του προέδρου της Δημοκρατίας. Και όπως συμβαίνει πάντοτε και για όλους, εκ των αποτελεσμάτων κρινόμαστε», ανέφερε σε σχόλιο του μέσω του twitter.
 
Νωρίτερα, είχε δηλώσει ότι «διαφορετικό ζήτημα είναι η πολιτική ευθύνη και διαφορετικό ζήτημα είναι η πολιτική υπευθυνότητα που χαρακτήρισε τις αποφάσεις της κυβέρνησης».

 

Δειτε Επισης

Συναλλαγές με ασφάλεια με το Apple Pay από την AstroBank
Ελληνική Τράπεζα: Νέα μείωση του βασικού επιτοκίου-Όφελος για 90.000 δανειολήπτες
Ρευστότητα στην οικονομία με τον νέο δανεισμό στα ύψη-Οι καταθέσεις σε Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική
Μειώθηκαν σημαντικά οι ακάλυπτες επιταγές-Μόλις €22.860 η αξία τους τον Απρίλιο
Στην Επ. Οικονομικών οι άμεσες πληρωμές σε όλη την Ευρώπη...Μεταφορά χρημάτων σε μόλις 10 δευτερόλεπτα
ECOMMVERSE από την ECOMMBX...Μια καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα για όλες τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
Διπλή περιβαλλοντική πιστοποίηση για την Ελληνική Τράπεζα
Τα επιτόκια που προσφέρει η κάθε τράπεζα για καταθέσεις και δάνεια
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών