Το έργο INNOVENTER-ΚΕΒΕ στην Εκπαιδευτική Έκθεση 2019

Το έργο INNOVENTER δηλώνει παρών στη Διεθνή Εκπαιδευτική Έκθεση Κύπρου «Εκπαίδευση και Καριέρα» 2019, η οποία άνοιξε τις πύλες της την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019 στη Λευκωσία και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου. 

Η εξειδικευμένη αυτή έκθεση δίνει την ευκαιρία σε μαθητές, φοιτητές, γονείς και σε άλλους ενδιαφερόμενους να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες εκπαίδευσης στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Το ΚΕΒΕ συμμετέχει ως εταίρος στο έργο INNOVENTER (Innovative Vocational Social Entrepreneurial Training) που συγχρηματοδοτείται από το διασυνοριακό ευρωπαϊκό πρόγραμμα Interreg BalkanMed 2014-2020. Κεντρική ιδέα του έργου αποτελεί η δημιουργία ενός προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας για μικρομεσαίες επιχειρήσεις ούτως ώστε να αποκτήσουν οι ίδιες καινοτόμο χαρακτήρα, απασχολώντας ταυτόχρονα άτομα από μειονεκτικές ομάδες ως εργαζόμενους (ιστοσελίδα του έργου https://innoventer.eu/).

Στα πλαίσια αυτά, έχει αναπτυχθεί το Μάθημα για την Κοινωνική Επιχειρηματικότητα που αποτελείται από 15 Ενότητες, το οποίο προσφέρεται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας εκμάθησης (www.innoventer-cyprus.eu) αλλά και μέσω της σχετικής εφαρμογής κινητής τηλεφωνίας android διαθέσιμη δωρεάν στο Google PlayStore. Το μάθημα INNOVENTER απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και νέους επιχειρηματίες, αλλά και σε μαθητές άνω των 16 ετών.

Το ΚΕΒΕ, σε συνεργασία με ενδιαφερόμενους εκπαιδευτές, θα προσφέρουν δωρεάν προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης στον τομέα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας κατά τους μήνες Μάρτιο-Απρίλιο 2019. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, καλούνται όπως επικοινωνήσουν με το ΚΕΒΕ (τηλ. 22889840, demetrap@ccci.org.cy).

Δειτε Επισης

Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Η εικόνα του Τύπου στην Κύπρο-Οι εκδοτικές επιχειρήσεις, οι δημοσιογράφοι και οι άλλοι επαγγελματίες στον χώρο
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία