powered by

Ανδρέας Στυλιανού: Βραβείο νέου ερευνητή στη θεματική ενότητα «Φυσικές Επιστήμες και Μηχανική»

Η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) και το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας (ΙδΕΚ) επιβράβευσαν τις κορυφαίες καινοτομίες στο επιχειρείν, καθώς και τίμησαν προσωπικότητες ερευνητών που ξεχώρισαν για το έργο τους. Η απονομή των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας και των Κυπριακών Βραβείων Έρευνας, πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου. 

Το «Κυπριακό Βραβείο Έρευνας» στην κατηγορία του Νέου Ερευνητή 2019 στη θεματική ενότητα «Φυσικές Επιστήμες και Μηχανική» απονεμήθηκε στον Δρ Ανδρέα Στυλιανού, μεταδιδακτορικό ερευνητή του Εργαστηρίου Βιοφυσικής του Καρκίνου του Πανεπιστημίου Κύπρου. Η έρευνά του στοχεύει στη διαφοροδιάγνωση και σταδιοποίηση των καρκινικών βλαβών και στην υποστήριξη της διαμόρφωσης θεραπευτικής στρατηγικής, ειδικά σε ότι αφορά στην αντιμετώπιση του καρκίνου του παγκρέατος και του μελανώματος. 

Διαβάστε ακόμα: Andy Choy: Εντοπίζουμε ευκαιρίες στην Κύπρο
 
«Προσπαθούμε να αναπτύξουμε καινοτόμες τεχνικές για να μπορέσουμε να διαγνώσουμε ή να κάνουμε πρόγνωση σε παθολογικές καταστάσεις και ειδικά στον καρκίνο, προσφέροντας μια νέα προσέγγιση στις υφιστάμενες γνώσεις.» 

Διαβάστε ακόμα: A. Πίττας: Ο «ιατρός» της κυπριακής φαρμακοβιομηχανίας

Διαβάστε ακόμα: Το ακριβότερο ακίνητο της Altamira (video+pics)!
 
 

 

Δειτε Επισης

Το Ίδρυμα Λανίτη στηρίζει έμπρακτα το «Ευαγόρειο» Κέντρο και το 2025
Κομβική στιγμή για την πρόοδο του biobank.cy-Άγγιξαν τις 10.000 οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα
ΚΝΕ: Στηρίζει την άμεση ανάπτυξη ευρωπαϊκής εφοδιαστικής αλυσίδας «πράσινων» ναυτιλιακών καυσίμων
The Sovereign Art Foundation Students Prize Cyprus 2025: Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων
Η δύναμη της ελληνικής ναυτιλίας: Πρωτοπόροι οι Έλληνες πλοιοκτήτες στην πράσινη μετάβαση
Champs Academies by Campeόn: Τα ταλέντα του σήμερα, οι πρωταθλητές του αύριο
Οι μεγάλες επενδύσεις ξένων επενδυτών στην Πάφο... «Αποτελεί ένα ελκυστικό προορισμό για ξένες εταιρείες»
Ζητά ανάκληση και επανέκδοση του διατάγματος για το «ΕΡΓΑΝΗ» η ΟΕΒ-Προκαλεί σύγχυση στις επιχειρήσεις
Μνημόνιο συνεργασίας υπέγραψαν Πανεπιστήμιο Νεάπολις και Κυπριακή Ακαδημία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών
Η Libertex ανεβάζει στροφές στη Formula 1 ως Official Online Trading Partner της KICK Sauber F1 Team