powered by

To ακριβότερο νέο σπίτι της Altamira (pics)

To ποσό των €820 χιλιάδων ζητά η Altamira για το ακριβότερο νέο σπίτι που ανάρτησε προς πώληση στην ιστοσελίδα της.
 

Πρόκειται για διώροφη κατοικία με πισίνα σε μια ελκυστική τοποθεσία στον Δήμο Ιδαλίου, σε πολύ μικρή απόσταση βόρεια των Εξωτερικών Ιατρείων Ιδαλίου και περί τα 430 μέτρα νοτιοδυτικά του Λυκείου Ιδαλίου.
 

Το ακίνητο είναι τοποθετημένο κοντά σε όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και ανέσεις όπως σχολεία, υπεραγορές, εστιατόρια, καταστήματα κλπ. Επιπλέον, απολαμβάνει πολύ καλές προσβάσεις προς τα γειτονικά χωριά και τον αυτοκινητόδρομο.
 

Πρόκειται για μια όμορφη και πολυτελή κατοικία η οποία ανεγέρθηκε πριν από 10 χρόνια περίπου και το επίπεδο κατασκευής και συντήρησης της είναι πολύ καλό.
 

Συγκεκριμένα αποτελείται από σαλόνι/τραπεζαρία ως ενιαίο χώρο, κουζίνα/τραπεζαρία ως ενιαίο και αποχωρητήριο ξένων στο ισόγειο.
Στον όροφο διαθέτει γραφείο, τρία υπνοδωμάτια όλα με αποχωρητήριο/μπάνιο ενώ το κυρίως υπνοδωμάτιο διαθέτει και γκαρνταρόμπα. 
 
Στο υπόγειο υπάρχει εσωτερική πισίνα, καθιστικό, 2 αποχωρητήρια, αποθήκη , σάουνα και χώρος στάθμευσης.

Εξωτερικά διαθέτει 2 πισίνες, βοηθητική οικοδομή, ψησταριά και βεράντες. Το εμβαδό των εσωτερικών χώρων ανέρχεται σε 315 τ.μ, του υπογείου σε 240 τ.μ και των καλυμμένων βεραντών σε 115 τ.μ.
 


Είναι κατάλληλη για ιδιοχρησία ή για ενοικίαση με ικανοποιητική απόδοση.
Η πιο πάνω τιμή πιθανόν να υπόκειται σε ΦΠΑ.

Η ώρα λήξης της Περιόδου Υποβολής προσφορών είναι η ώρα 13:00 το μεσημέρι κάθε Τρίτη, ως αυτή αναφέρεται στην παράγραφο 7.10 του Εντύπου Προσφοράς και στο σημείο 4 της Νομικής Ειδοποίησης.

Δειτε Επισης

High level φόρουμ και ώθηση στη δυναμική πορεία των επιχειρηματικών σχέσεων Κύπρου-Ινδίας από Χριστοδουλίδη και Μόντι
Τεχνολογία και καινοτομία στο επίκεντρο της διμερούς ατζέντας με Μόντι-Οι προτάσεις στο τραπέζι για συνεργασία
Στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού GOLD: Η Λεμεσός ως μια πόλη συνώνυμο της φιλοδοξίας και της δυναμικής εξέλιξης
Η CPO φέρνει την Korres στο Mall of Cyprus-Ποιο είναι το ελληνικό brand που κατέφθασε στο εμπορικό κέντρο
Όμιλος Λεπτός: Οι εξαιρετικές επιδόσεις της αγοράς ακινήτων και η Κύπρος ως ασφαλές λιμάνι εν μέσω αβεβαιότητας
Όλα τα αναγκαία μέτρα στα αεροδρόμια, διευθετήθηκε το θέμα της διαμονής για όλους...Η αξιολόγηση του ΣΕΑ
Αλ. Ιωσηφίδης: Ανήσυχη η ναυτιλιακή κοινότητα της Κύπρου-Τα στενά του Ορμούζ και τι θα δημιουργούσε μια πετρελαϊκή κρίση
Ελληνική και Eurobank Κύπρου γίνονται ένα και επαναδιαμορφώνουν τον τραπεζικό χάρτη-Τι αλλάζει για τους πελάτες
Βρίσκει κλειστές πόρτες από τις τράπεζες για δάνειο ο ΑΔΜΗΕ-Ζητά ανάκτηση €250 εκατ. για να συνεχiστει ο GSI
Η συμφόρηση αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου... Αποβιβάστηκαν συνολικά 2427 επιβάτες (pics&vid)