Σημαντική διάκριση για τους chefs του Amathus Beach Hotel

Πρωταθλητές στην κατηγορία Appetizer Vegetarian αναδείχθηκαν οι chefs του Ξενοδοχείου Amathus, στην έκθεση Gastronomia - Horeca 2019. Συγκεκριμένα ο Αντώνης Παύλου και  Γιώτα Λεωνίδου κέρδισαν το χρυσό μετάλλιο, για τις γαστρονομικές προτάσεις τους στη συγκεκριμένη κατηγορία, ενώ οι Σάββας Κυριάκου και Νεκτάριος Ιερίδης απέσπασαν το ασημένιο μετάλλιο.

Οι τέσσερεις διακρίσεις αποτελούν επιβεβαίωση της έμπνευσης, της δεξιοτεχνίας και του επαγγελματισμού του προσωπικού του ξενοδοχείου, καταδεικνύοντας παράλληλα την ιδιαίτερη ευαισθησία, που το Amathus Beach Hotel επιδεικνύει, για τη συνειδητή επιλογή κάποιων ανθρώπων στη διατροφή και στη ζωή τους γενικότερα.

Οι συνεχείς νίκες  αλλά και τα εγκωμιαστικά σχόλια που απέσπασαν οι chefs αποτελούν ύψιστη τιμή, επιβεβαιώνοντας επίσης τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο του Ξενοδοχείου στον κορυφαίο θεσμό, Gastronomia – Horeca, αλλά και την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών του.

Δειτε Επισης

Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Η Red Selection λίστα του Foody με την υπογραφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Αλεξανδρούπολη-Λάρνακα: Πότε αρχίζει επίσημα η απευθείας αεροπορική σύνδεση
ΕΤΑΠ Πάφου: Συμμετέχει σε έργο για πράσινη και ψηφιακή μετάβαση μικρομεσαίων επιχειρήσεων
City of Dreams Mediterranean: Πιστοποιήθηκε με ISO για συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων
Πέραν των 10.000 επισκεπτών στην Έκθεση Τουρισμού Travel Expo Cyprus
Lanitis Entertainment: Ανεβάζει το επίπεδο γαστρονομικής απόλαυσης στην πλατεία του Trilogy
Ελληνικός τουρισμός: Αυξημένες κρατήσεις από Ολλανδία και Βέλγιο
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ