Λούτρινα και μπρελόκ Angry Birds στο νέο πρόγραμμα continuity των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Εξακολουθώντας να ανταμείβουν με κάθε ευκαιρία τους τακτικούς πελάτες τους, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ συνεχίζουν δυναμικά τα προγράμματα continuity, με διαφορετικά είδη κάθε φορά, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές.

Από 04/11, ξεκινά το νέο πρόγραμμα ανταμοιβής πελατών, το οποίο περιλαμβάνει λούτρινα και μπρελόκ Angry Birds!   

Από τις 04/11 έως και τις 29/12, οι πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ μπορούν να λάβουν μέρος στο νέο αυτό πρόγραμμα, μέσω του οποίου με αγορές αξίας €10 λαμβάνουν ένα κουπόνι. Συμπληρώνοντας τα ανάλογα κουπόνια και εξαργυρώνοντάς τα στα ταμεία των καταστημάτων των Υπεραγορών, μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν λούτρινα και μπρελόκ Angry Birds, με χαρακτήρες από την ταινία «Angry Birds Movie 2». 

Όσοι χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή Stick&Win και συλλέξουν τα κουπόνια τους ψηφιακά, ψωνίζοντας αποκλειστικά από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, έχουν το πλεονέκτημα της απόκτησης των προϊόντων με λιγότερα κουπόνια. Η πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες της να έχουν μια γρήγορη, εύκολη και ευχάριστη εμπειρία εξυπηρέτησης.

Τα κουπόνια θα είναι διαθέσιμα μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου και  η εξαργύρωσή τους θα γίνεται μέχρι τις 05 Ιανουαρίου 2020 ή μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τα προϊόντα του προγράμματος δεν επιστρέφονται ούτε ανταλλάσσονται με άλλα προϊόντα. Η προσφορά ισχύει μόνο για τους κατόχους της Social Family Card.

Συμπληρώνοντας ένα σύντομο ερωτηματολόγιο σχετικά με το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα www.tellalphamega.com/continuity, οι καταναλωτές λαμβάνουν μέρος σε κλήρωση για να κερδίσουν όλη τη σειρά Angry Birds αξίας €160. Ένας τυχερός πελάτης θα κληρώνεται κάθε μήνα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ: https://www.alphamega.com.cy/. 

Δειτε Επισης

«Shades Of Catwalk»: Φιλανθρωπική βραδιά μόδας και μουσικής στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού
Minthis Music Festival 2025: Νέα πνοή στην κλασική μουσική με τους Niklas Liepe και Raphaela Gromes
Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ: Άλλη μια επιτυχημένη διαδρομή «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με την Μαρίνα Θεοδώρου»
Δυναμική παρουσία της Petrolina Energy Team σε εκστρατεία καθαρισμού παραλίας στη Λάρνακα
Εθελοντική αιμοδοσία στην Λάρνακα από την COSMOS Insurance
Πρότυπο Κέντρο «Χρώμα & Φως από την XM» για παιδιά με αυτισμό: Αισθητή βελτίωση για το 85% των παιδιών
Το όραμα του Andrey & Julia Dashin’s Foundation που δεν γνωρίζει σύνορα
Ξεκίνησε ο κύκλος δωρεάν διαδικτυακών εκπαιδεύσεων του #YouthEmpowered της Coca-Cola HBC Κύπρου
Καθάρισε την Ακτή Ολυμπίων η Imperio-Δράση στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας
Beauty & Wellness: Mια μαγευτική βραδιά πλημμυρισμένη από μουσικές του κόσμου, αρώματα και γεύσεις πολιτισμών