powered by

Εντυπωσιασμένοι με Πάφο, Λεμεσό και Όμιλο Λεπτό δημοσιογράφοι από τη Μ. Βρετανία

Μετά από πρόσκληση του Ομίλου Εταιρειών Λεπτός, έφθασε στην Κύπρο ομάδα σημαντικών δημοσιογράφων από μεγάλα οικονομικά, τουριστικά και κοινωνικά έντυπα και Μέσα Επικοινωνίας της Μ. Βρετανίας για τριήμερη παραμονή στο νησί μας.

Κατά την διάρκεια της παραμονής τους είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν τα αναπτυξιακά έργα του Oμίλου στην Πάφο και Λεμεσό, καθώς επίσης τις ξενοδοχειακές του μονάδες, το πανεπιστήμιο ΝΕΑΠΟΛΙΣ και το Ιατρικό Κέντρο ΙΑΣΙΣ.

Μέσα στα πλαίσια της επίσκεψης τους συναντήθηκαν με  τον Δήμαρχο Λεμεσού και μέλη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς επίσης με Ακαδημαϊκούς και ανθρώπους των ΜΜΕ . Στο πρόγραμμα συμπεριλαμβανόταν ξενάγηση σε αρχαιολογικούς και ιστορικούς χώρους, επίσκεψη σε εμπορικά κέντρα, καθώς και γνωριμία με την νυχτερινή ζωή της Πάφου και της Λεμεσού.

Ο Όμιλος Λεπτός με αυτές του τις ενέργειες δείχνει έμπρακτα την μεγάλη σημασία που δίνει τόσο σε γειτονικές καθώς επίσης και σε άλλες φιλικές χώρες οι οποίες μπορούν να βοηθήσουν στην αναζωογόνηση του Τουρισμού και των Επενδύσεων στο νησί μας . Οι ενέργειες αυτές ενισχύουν και τις προσπάθειες της Κυβέρνησης και του CIPA του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων του νησιού μας, ώστε από κοινού να καταφέρουν τις καλύτερες δυνατές επιτυχίες. 

Όλοι οι δημοσιογράφοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι τόσο με τα έργα του Ομίλου Λεπτός καθώς επίσης με τις πάμπολες ομορφιές της Πάφου και της Λεμεσού, με το καθαρό περιβάλλον, τα εύγευστα φαγητά αλλά κυρίως με την φιλοξενία των ντόπιων κατοίκων.

Δειτε Επισης

Κατοικίες και διαμερίσματα σε Πάφο και Λεμεσό από την Altamira Real Estate
Αντίστροφη μέτρηση για τη δημοπρασία Μαΐου της BidX1-Διαθέσιμα πέραν των 60 ακινήτων
Αυτοψία ευρωπαϊκής αντιπροσωπείας σε συγχρηματοδοτούμενα έργα στη Λεμεσό
Αγροτικά ακίνητα προς πώληση από την AstroBank
Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Αναγκαία η ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου για την ημερήσια ενοικίαση
Αλ. Βαφεάδης: Καμία αντιπαράθεση με Δήμαρχο Λάρνακας για το λιμάνι-Οι διαδικασίες προχωρούν με διάλογο και τεκμηρίωση
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»
Έπεσαν οι υπογραφές για τη δεύτερη φάση έργων ΣΒΑΚ στη Λεμεσό-Αγγίζει τα €3 εκατ. το κόστος