H πολυβραβευμένη ΜΕΛΙΣΣΑ στο 18th Leadership & HR Management Conference

Για 5η χρονιά, η ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ απέσπασε το βραβείο Best Workplace στην Ελλάδα για τις άριστες εργασιακές συνθήκες που προσφέρει στους ανθρώπους της.
 
Το συγκεκριμένο case study δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το φετινό “Leadership & HR Management Conference”, που διοργανώνεται για 18η φορά από την ΙΜΗ και την PwC Κύπρου, μια και ως κεντρικό του θέμα έχει το: What makes a Great Place to Work?.
 
Ραντεβού την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία. Οι παρευρισκόμενοι θα μάθουν από πρώτο χέρι το πώς η οικογένεια της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ κατάφερε να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης κι εκτίμησης ανάμεσα και με το προσωπικό της. Γιατί η ΜΕΛΙΣΣΑ δεν είναι απλά μια βιομηχανία ζυμαρικών, αλλά μια μεγάλη Οικογένεια. Περισσότερα θα μάθουμε πολύ σύντομα από την Έφη Μήλα, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της ΜΕΛΙΣΣΑ ΚΙΚΙΖΑΣ (Ελλάδα), που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους εξέχοντες ομιλητές του Συνεδρίου.
 
Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο, όλοι οι σύγχρονοι οργανισμοί οφείλουν να έχουν τη δυνατότητα προσαρμογής σε οποιεσδήποτε αλλαγές προκύψουν, εταιρικά ή σε σχέση με το προσωπικό τους. Σημαντικό παράγοντα στην ποιοτική κι επιτυχή λειτουργία μιας επιχείρησης αποτελεί, αδιαμφισβήτητα, το τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού.
 
Σε στενή συνεργασία και με τη στήριξη της Διοίκησης, οικοδομεί σχέσεις εμπιστοσύνης στον εργασιακό χώρο, μεταξύ των εργαζομένων αλλά και προς τα στελέχη και τους διευθυντές. Κατά τη διαδικασία, στην οποία οι οργανισμοί προσπαθούν να μετατρέψουν τις προκλήσεις κι αλλαγές σε ευκαιρίες ανάπτυξης, δεν θα πρέπει να παραλείψουν να επανεξετάσουν τη στρατηγική τους, καθώς και να βρουν τρόπους ενδυνάμωσης των σχέσεων με το προσωπικό τους.

Δειτε Επισης

Ετήσια αύξηση 5,2% του Δείκτη Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Heritage Private School: Χρυσός προστάτης του περιβάλλοντος 2023
Πώς επιτυγχάνεται ένα αποτελεσματικό Διοικητικό Συμβούλιο-Πρώτη ανοικτή συζήτηση από EIMF