Διεύρυνση των Υπεραγορών MAS σε Λεμεσό και Πάφο

Οι Υπεραγορές MAS αποτελεί έναν από τους πρώτους σύνδεσμους Υπεραγορών που δημιουργήθηκαν στη Κύπρο το 1996 με γνώμονα την προστασία των μικρομεσαίων Υπεραγορών ενάντια στην άφιξη των μεγάλων διεθνών αλυσίδων λιανικού εμπορίου.

Σήμερα, με πετυχημένη πορεία ανάπτυξης και τον ίδιο πάντα στόχο, οι 40 Υπεραγορές MAS αποτελούν τον μεγαλύτερο σε αριθμό αλυσίδας υπεραγορών στην Κύπρο.

Διαθέτοντας όλα τα διεθνή εμπορικά σήματα και ταυτόχρονα την μεγάλη επιλογή αποκλειστικών προϊόντων Mr Grand-Μασούτης και MAS Best Brand, οι Υπεραγορές MAS πέτυχαν το 2018 τζίρο 95 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ παράλληλα μεγάλωσαν αισθητά την πελατειακή τους βάση.

Η κεντρική αγορά και οι εισαγωγές, η κεντρική διανομή και το κεντρικό γραφείο πληρωμών, διαφοροποιούν ακόμα περισσότερο το μοναδικό σύστημα Franchise  των Υπεραγορών MAS.

Τα μεγαλύτερα οφέλη προέρχονται από τη συλλογικότητα των αγορών και της διαφήμισης.  Πολλά άλλα πλεονεκτήματα επικοινωνήθηκαν σε μια “Business to Business” εκστρατεία τους τελευταίους 2 μήνες του 2018 μέσω  παρουσιάσεων που έγιναν από τον Γενικό Διευθυντή Λουκά Ζουρίδη.

Ο κ. Ζουρίδης παρουσιάζεται αισιόδοξος και αναμένει αύξηση του τζίρου στα €130 εκατ. για το 2019, καθώς επίσης και αύξηση των ημερήσιων πελατών στους 23.000. Επίσης, ο σύνδεσμος θα παραμείνει στη μειοψηφία των λιανεμπόρων, οι οποίοι δεν έχουν καθόλου δανεισμό. 
 
Αξίζει να σημειωθεί πως μέσα στους πρώτους μήνες του 2019 θα ενεργοποιηθεί και το νέο στάδιο διεύρυνσης  των Υπεραγορών MAS σε Λεμεσό και Πάφο.

Στην Ιστοσελίδα masfranchise.com.cy παρουσιάζονται τα 14 σημαντικότερα συγκριτικά πλεονεκτήματα και οφέλη των μελών των Υπεραγορών MAS.
 

Δειτε Επισης

Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)