Powered by

Amara Hotel: Τρία πολυτελή εστιατόρια αλλάζουν τα δεδομένα

Νέα δεδομένα στον τομέα της εκλεπτυσμένης εστίασης και της υψηλής γαστρονομίας τόσο της Λεμεσού όσο και της Κύπρου φέρνουν τα τρία πολυτελή εστιατόρια που θα λειτουργήσουν στο νέο πέντε αστέρων ξενοδοχείο Amara, στη Λεμεσό.

Το Amara Hotel, εμπνευσμένο από την αρχαιοελληνική λέξη "αμάραντος" (δηλαδή αιώνιος, αθάνατος) ανήκει στη γνωστή αλυσίδα πολυτελών ξενοδοχείων Stademos Hotels, η οποία έχει στο δυναμικό το Mediteranean Beach Hotel και το Elysium Hotel.

Διαβάστε ακόμα: Ο καφές Pokka στο Laiko Cosmos

Σημειώνεται ότι, μεταξύ άλλων, το ξενοδοχείο θα διαθέτει 207 δωμάτια με θέα 180 μοιρών στη θάλασσα, σπα, εντυπωσιακή πισίνα, μπαρ στον τελευταίο όροφο, όπως επίσης μεγάλη αίθουσα χορού για ξεχωριστές εκδηλώσεις.

Το νέο πεντάστερο ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει το καλοκαίρι του 2019, στη Λεωφόρο Αμαθούντας, στον Άγιο Τύχωνα, θα διαθέτει εστιατόρια, τα οποία θα διευθύνονται από σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin.

Τα συγκεκριμένα εστιατόρια αναμένεται να αποτελέσουν πόλο έλξης για επισκέπτες υψηλού εισοδήματος, οι οποίοι κατοικούν στη Λεμεσό, αλλά και στην υπόλοιπη Κύπρο.

Διαβάστε ακόμα: Αν Νεοκλέους: Επιβάλλονται οι νέες καινοτόμες υπηρεσίες για CYTA

Matsuhisa Limassol
Ο διεθνούς φήμης σεφ, Nobu Matsuhisa και το ξενοδοχείο Amara φέρνουν νέα πρότυπα στη γαστρονομία της Κύπρου με το εστιατόριο Matsuhisa Limassol.

Ο χώρος, σχεδιασμένος από τον Αμερικανό αρχιτέκτονα David Rockwell, χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη αρχιτεκτονική, συνδυάζοντας πλούσιες αποχρώσεις και απαλό φωτισμό, με υλικά που αφενός αντικατοπτρίζουν τις ρίζες του σεφ Nobu και αφετέρου εγκωμιάζουν τον παραθαλάσσιο χαρακτήρα της Λεμεσού.
 

Το μενού του εστιατορίου προσφέρει μία μοναδική Ιαπωνική-Περουβιανή μαγειρική εμπειρία, με μία σειρά από πιάτα υπογραφής του σεφ (Salmon karashi su miso, Black Cod miso, White fish dry miso, Rock shrimp tempura, New style sashimi). Το φαγητό εμπλουτίζουν τα εξωτικά κοκτέιλ και σάκε.

Ristorante Locatelli
Βραβευμένο με αστέρι Michelin, το Ristorante Locatelli είναι εκλεπτυσμένο εστιατόριο με έδρα το Λονδίνο, στο οποίο είναι επικεφαλής ο διάσημος σεφ Giorgio Locatelli.
 


Το εστιατόριο που θα λειτουργήσει στο Amara Hotel θα περιλαμβάνει μενού, το οποίο ενσωματώνει την ιταλική κουλτούρα. Σπιτικά ζυμαρικά, πίτσες ψημένες σε ξυλόφουρνο και απολαυστικά επιδόρπια είναι μόνο μερικά από τα πιάτα που θα απολαύσουν οι επισκέπτες του Ristorante Locatelli.

Armyra by Papaioannou
Με την εμπειρία του βραβευμένου σεφ Γιώργου Παπαϊωάννου, το Armyra by Papaioannou θα αποτελέσει σημείο αναφοράς του Amara Hotel. 
 

Πρόκειται για ένα ξεχωριστό εστιατόριο θαλασσινών, το οποίο έκανε την πρώτη του εμφάνιση στην Ελλάδα, με τα πιο φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και πολλές άλλες γαστρονομικές απολαύσεις που παρασκευάζονται με τα πιο αγνά υλικά της περιοχής.

Δειτε Επισης

Αναβάθμιση με ώθηση από ΑΞΕ και headquartering-Η συμβολή του Invest Cyprus και τι δηλώνει ο Ευγένιος Ευγενίου
Η οικονομία, οι αναβαθμίσεις και ένας Πρόεδρος στη δίνη του μηδενισμού και του αφορισμού
Εταιρικές εκδηλώσεις στο Salt & Fire-Μια ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία
Συμφωνία σταθμός…Deal με Demetra-Logicom και πλώρη για το 100% της Ελληνικής Τράπεζας η Eurobank
Γιορτή του επιχειρείν... Απόψε τα 11α ΚΕΒΕ Business Leader Awards (pics)
CBN Young Dragon Awards: Με συμμετοχή ρεκόρ, ολοκληρώνεται την Τρίτη η διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό
Ξ. Κονομής: Η πορεία προς το Net Zero, οι προκλήσεις για τις επιχειρήσεις και ο στόχος του 8ου Business Leaders Summit
Οι πρώτες μέρες λειτουργίας και πώς κινήθηκαν επισκεψιμότητα και πωλήσεις στο νέο Jumbo στην Λευκωσία
Α. Παπαθωμάς: Πόσα μπήκαν στο ταμείο από τις μετοχές της Τρ. Κύπρου και το ύψος των συνολικών εισπράξεων
Γύρισαν την πλάτη και στην πρόταση των εργοδοτών οι συντεχνίες-Τσιμέντο η αδιαλλαξία των εργαζομένων στο σκυρόδεμα