Powered by

Κατρακύλα 25% για τη μετοχή της Thomas Cook

Βουτιά 25% σημειώνουν οι μετοχές της Thomas Cook. Η εταιρεία κατηγόρησε τον καύσωνα για την πτώση στις προβλέψεις των ετήσιων κερδών, την ώρα που η τιμή της μετοχής της έχει μειωθεί κατά το ήμισυ από την έναρξη της χρονιάς.

Πολλοί πελάτες ακύρωσαν τις κρατήσεις τους στο εξωτερικό και προτίμησαν να μείνουν στην πατρίδα τους τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και να απολαύσουν την ηλιοφάνεια, σημείωσε η εταιρεία ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Όπως είπε, το γεγονός οδήγησε σε «υψηλότερα από τα συνηθισμένα επίπεδα εκπτώσεων» τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με το BBC, αναμένει ετήσια κέρδη ύψους £280 εκατ. - χαμηλότερα από την πρόβλεψη των περίπου 323 εκατ. που έκανε τον Ιούλιο.

Σε ξεχωριστή ανακοίνωση της, δήλωσε ότι θα αντικαταστήσει τον επικεφαλής οικονομικών.

ΠΗΓΗ: euro2day.gr

Δειτε Επισης

Υπό πίεση οι τιμές ακινήτων στη Βρετανία-Πτώση 0,4% τον Μάιο
Μειώθηκαν βιομηχανική παραγωγή και εξαγωγές στη Γερμανία τον Απρίλιο
Morgan Stanley: Πώς μια ήπια ύφεση θα εντείνει τη δυναμική της αμερικανικής αγοράς
Θετικός σε πιθανή εμπορική συμφωνία με Ε.Ε. ο Τραμπ-«Ελπίζουμε να επιτευχθεί, αλλιώς θα επιβληθούν δασμοί»
Αύξηση στις γερμανικές εργοστασιακές παραγγελίες παρά τους δασμούς Τραμπ τον Απρίλιο
Διατηρεί τα κέρδη ο χρυσός-Με το βλέμμα στη Fed οι traders
Δασμοί Τραμπ: Πιέσεις για τη σύναψη άμεσων εμπορικών συμφωνιών ασκεί η κυβέρνηση των ΗΠΑ
Το νέο σχέδιο Μερτς για τόνωση της γερμανικής οικονομίας… Φοροελαφρύνσεις-μαμούθ ύψους €46 δις
Κομισιόν: Άνοιξε τον δρόμο για ένταξη της Βουλγαρίας στη ζώνη του ευρώ από 1η Ιανουαρίου 2026
Οριακή ανάπτυξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ευρωζώνη τον Μάιο κόντρα στους δασμούς Τραμπ