powered by

Πρόθεση Χάρη για μείωση φόρου καταθέσεων το 2019

Την πρόθεσή του στο πλαίσιο του προϋπολογισμού του 2019 όπως μειωθεί η φορολογία επί των τόκων καταθέσεων το 2019, εξέφρασε ενώπιον της Επιτροπής Ενέργειας της Βουλής ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Άγγελο Βότση, ο οποίος και χαρακτήρισε θετική αυτή την εξέλιξη.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρία της Επιτροπής, ο κ. Βότσης ανέφερε ότι «κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Υπουργός Οικονομικών έχει δηλώσει ότι με τον προϋπολογισμό του 2019 προτίθεται να επιστρέψει χρήματα στους φορολογούμενους με τη μείωση της φορολογίας επί των τόκων (καταθέσεων)».

Είναι βεβαίως μια θετική εξέλιξη, σημείωσε.  O Άγγελος Βότσης είπε επίσης ότι ο Χάρης Γεωργιάδης υποσχέθηκε ότι θα μελετήσει κατά πόσο θα υπάρξει μείωση στο τέλος των €350 που επιβάλλεται σε κάθε εταιρεία ανά έτος, καθώς και πακέτο κινήτρων που θα προωθεί τα αυτοκίνητα που κινούνται με υγραέριο ή ηλεκτρισμό.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συναλλαγές με ασφάλεια με το Apple Pay από την AstroBank
Ελληνική Τράπεζα: Νέα μείωση του βασικού επιτοκίου-Όφελος για 90.000 δανειολήπτες
Ρευστότητα στην οικονομία με τον νέο δανεισμό στα ύψη-Οι καταθέσεις σε Τράπεζα Κύπρου και Ελληνική
Μειώθηκαν σημαντικά οι ακάλυπτες επιταγές-Μόλις €22.860 η αξία τους τον Απρίλιο
Στην Επ. Οικονομικών οι άμεσες πληρωμές σε όλη την Ευρώπη...Μεταφορά χρημάτων σε μόλις 10 δευτερόλεπτα
ECOMMVERSE από την ECOMMBX...Μια καινοτόμα ψηφιακή πλατφόρμα για όλες τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες
Διπλή περιβαλλοντική πιστοποίηση για την Ελληνική Τράπεζα
Τα επιτόκια που προσφέρει η κάθε τράπεζα για καταθέσεις και δάνεια
Αφήνει ανοικτό παράθυρο για εξαγορές από την Τράπεζα Κύπρου ο Πανίκος Νικολάου-«Υπάρχουν επιλογές...»
Μαγνητίζει η Τράπεζα Κύπρου-Διαφοροποίηση μετοχικής βάσης με προσέλκυση ξένων funds και θεσμικών επενδυτών