Powered by

Εγκαίνια για το νέο hot spot της Coffee Island!

Η οικογένεια της Coffee Island έστησε γιορτή για το ολοκαίνουργιο καφεκοπτείο στον Άγιο Τύχωνα Λεμεσού. Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου, με θέα την θάλασσα και γιορτινή ατμόσφαιρα οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν εκλεκτά χαρμάνια, καθώς επίσης και ξεχωριστές και μοναδικές γεύσεις συνοδευτικών εδεσμάτων. 
 
Περαστικοί και καλεσμένοι αποχαιρέτησαν το καλοκαίρι και καλωσόρισαν το νέο hot spot της Λεμεσού σε ένα όμορφο πρωινό γεμάτο εκπλήξεις και μουσική. Χαλαρό περιβάλλον και απολαυστική θέα είναι αυτά που διαφοροποιούν το καφεκοπτείο της Coffee Island στον Άγιο Τύχωνα.
 
Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν με την παρουσία του Δήμαρχου Αγίου Τύχωνα κ. Χαράλαμπου Ιωάννου ο οποίος ευχήθηκε με την σειρά του καλές επιτυχίες. 
 
Διεύθυνση: Λόρδος Καντάρα Village 1, Block A1, Κατάστημα 3 Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
 
Τηλέφωνο: 70002530
 

Δειτε Επισης

Louis Hotels: Νέα εποχή για τον όμιλο το φετινό καλοκαίρι-Σημαντικές προσθήκες που ενισχύουν το δίκτυό του
Συνταξιοδοτικό: Καμπανάκι από Συμβούλιο Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας-Οι επτά συστάσεις και η ανάγκη άμεσων μέτρων
Ξεκαθαρίζει για χρεώσεις ανακλήσεων σε γκρίζα οχήματα ο ΣΕΜΗΟ-«Διαστρεβλωμένη εικόνα, απόλυτα νόμιμες»
Στρατηγική επένδυση για ψηφιακή κυριαρχία από την Cyta-Εξαγόρασε το data center της Simplex στη Λάρνακα
Θετική εντύπωση για τα ξενοδοχεία της Αγίας Νάπας από τουριστικούς πράκτορες της Μολδαβίας
ΑΛΜΑ στο… κενό-Πριν αλέκτορα φωνήσαι επιβεβαίωσε εαυτόν ο Οδυσσέας
Σε ποιους ελληνικούς προορισμούς οι τουρίστες ξοδεύουν τα περισσότερα, αλλά και τα λιγότερα
Κόλλησε στα γρανάζια της δικαιοσύνης η διαχείριση των ΜΕΔ-Δεν προχωρά η λειτουργία ειδικής δικαιοδοσίας
Η σύσταση της AMLA, οι αναβαθμισμένες απαιτήσεις και οι προκλήσεις συμμόρφωσης για τις ξένες επιχειρήσεις εντός της Ε.Ε.
Μάριος Κοσμά: Ήταν και θα είναι πάντα επενδυτικός προορισμός η Κύπρος-Πώς θα έρθουν παγκόσμιας εμβέλειας επενδυτές