powered by

Cyfield: Με γοργούς ρυθμούς εξελίσσεται το ALTHEA

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά η ανέγερση του κτιρίου Althea  στην περιοχή Μακένζι στην Λάρνακα αφού βρίσκεται ήδη στον 5ο όροφο της κατασκευής του.

Το κτίριο Αlthea είναι το 3ο έργο του Ομίλου Cyfield στη Λάρνακα μετά τα επιτυχημένα «Amazone» και «Αtlantis» και βρίσκεται ανάμεσα στην παραλία και την Αλυκή. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός του είναι εμπνευσμένος από τα κύματα της θάλασσας.
 

Περιλαμβάνει 11 ορόφους με 33 ευρύχωρα και πολυτελή διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων με άνετο καθιστικό, κουζίνα, 2 μπάνια, μεγάλες βεράντες, κατασκευασμένα με τις υψηλότερες προδιαγραφές. Το κτίριο διαθέτει κήπο στο ισόγειο, κοινόχρηστο χώρο με πισίνα στον 12ο όροφο, αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, υπηρεσία θυρωρού, και πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Α.

Το Althea, προσφέρει στους ενοίκους του άμεση πρόσβαση στην παραλία του Μακένζι, στα εστιατόρια, τα καταστήματα και τα σουπερ μάρκετ που βρίσκονται στην περιοχή, καθώς και εύκολη πρόσβαση στον αυτοκινητόδρομο για το  Αεροδρόμιο Λάρνακας και  άλλους προορισμούς.
 

Η αγορά κατοικίας είναι ίσως η σημαντικότερη οικονομική επένδυση. Ο Όμιλος Cyfield δίνει πραγματική αξία στην επένδυση αυτή προσφέροντας υψηλή ποιότητα κατασκευής, συνέπεια στην παράδοση και σίγουρο τίτλο ιδιοκτησίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε :

Δειτε Επισης

Συμβούλιο Εγγραφής Κτηματομεσιτών: Αναγκαία η ενίσχυση του νομοθετικού πλαισίου για την ημερήσια ενοικίαση
Αλ. Βαφεάδης: Καμία αντιπαράθεση με Δήμαρχο Λάρνακας για το λιμάνι-Οι διαδικασίες προχωρούν με διάλογο και τεκμηρίωση
Κωνσταντίνος Ιωάννου: Η πρόταση νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές αποτελεί τη βέλτιστη δυνατή λύση
Στο τελικό στάδιο οι εργασίες αναβάθμισης του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου
Οι ενέργειες που τρέχουν και ο οδικός χάρτης για το λιμάνι και την μαρίνα Λάρνακας-«Όλοι θέλουμε να γίνει το έργο»
Έπεσαν οι υπογραφές για τη δεύτερη φάση έργων ΣΒΑΚ στη Λεμεσό-Αγγίζει τα €3 εκατ. το κόστος
Σταθερή ανάκαμψη για τα high end ακίνητα-Συναλλαγές €0,5 δισ. το 2024
Προχωρά το σχέδιο «ΚτίΖΩ»-Υπό κατεδάφιση 20 πολυκατοικίες, προβλήματα με ενοίκους στο Στρόβολο
Δημόσια Έργα: Το ΤΑΥ αρμόδιο για μονιμοποίηση δρόμου κάτω από τη γέφυρα Καλαβασού
Και εγένετο ξανά Σύνδεσμος Κατασκευαστών Έτοιμου Σκυροδέματος...Δεν θα ασχολείται συλλογικά με τα εργασιακά