Powered by

Με 116 συναλλαγές έκλεισε το ΧΑΚ

Με μικρή πτώση άρχισε την εβδομάδα το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου. Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ σημείωσε πτώση 0,03% και έκλεισε στις 73,64 μονάδες. Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 παρέμεινε αμετάβλητος κλείνοντας στις 44,03 μονάδες.
 
Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στις 312.677,80 ευρώ.
 
Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, η Κύρια Αγορά έκλεισε με πτώση 0,43%, η Εναλλακτική με κέρδη 0,84%. Ανοδικά επίσης έκλεισαν τα Ξενοδοχεία με 0,30% ενώ ζημιές είχαν οι Επενδυτικές κατά 0,65%.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της  Τράπεζας Κύπρου με όγκο συναλλαγών 165.329,01 (πτώση 1,30%- τιμή κλεισίματος 2,280),  ακολουθούμενη από τη μετοχή της ATLANTIC INSURANCE COMPANY PUBLIC LTD με όγκο 60.225,40 (αμετάβλητη – τιμή κλεισίματος 1,370), της Ελληνικής Τράπεζας με όγκο 52.165,91 (αμετάβλητη – τιμή κλεισίματος 0,708), της CYPRUS CEMENT PUBLIC COMPANY LTD με όγκο 15.979,24 (άνοδος 0,99%- τιμή κλεισίματος 0,510) και της INTERFUND INVESTMENTS PLC με όγκο συναλλαγών 10.060,00 (άνοδος 1,97%-τιμή κλεισίματος 0,155).
 
Από τις μετοχές που έτυχαν διαπραγμάτευσης, 6 κινήθηκαν ανοδικά, 3 πτωτικά και 4 παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ήταν 116.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Στηρίζει το ψηφιακό ευρώ, προτάσσει την διατήρηση της ανθεκτικότητας του χρηματοπιστωτικού τομέα η Κύπρος
Γενικό Λογιστήριο: Υποχρέωση για ενημέρωση του συστήματος eProcurement για όλες τις αναθέσεις δημόσιων συμβάσεων
Άνοδος σε όλους τους τομείς του τριτογενούς τομέα για την κυπριακή οικονομία το 2023
Με μικρά κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ την Τρίτη
Τα τέσσερα βασικά θέματα στην συνάντηση Αλέξη Βαφεάδη με την Υπουργό Μεταφορών του Ισραήλ
Βασίλης Δημητριάδης: Διαφορά φιλοσοφίας με την κυβέρνηση για την ναυτιλία-Ετοιμάζει προτάσεις και δράσεις ο ΔΗΣΥ
Γιώργος Παπαναστασίου: Κόστος ενέργειας και γραφειοκρατία τα βασικά προβλήματα των βιομηχανιών Λεμεσού
Μ. Παναγιώτου: Στο επίκεντρο το στρατηγικό σχέδιο ΚΑΠ €450 εκατ. για στήριξη της αγροτικής ανάπτυξης
Στην Κύπρο η Υπ. Μεταφορών του Ισραήλ-Στο επίκεντρο η ενίσχυση της συνεργασίας στους τομείς των μεταφορών και υποδομών
Προεδρεύων του Eurogroup ο Μάκης Κεραυνός-Εκλέγεται σήμερα ο νέος Πρόεδρος της Ευρωομάδας