powered by

Σταυρινίδης και άλλοι 12 ενώπιον της Ερευνητικής

Ο Γιάννος Σταυρινίδης, στέλεχος της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας περιλαμβάνεται μεταξύ των 13 ατόμων που κλήθηκαν να καταθέσουν ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής σε σχέση με την Κατάρρευση του Συνεργατικού Πιστωτικού Συστήματος.

Η Ερευνητική Επιτροπή έχει περατώσει την Τρίτη 14 Αυγούστου την αποστολή 13 κλήσεων για κατάθεση μαρτυρίας, σε δημόσια / ανοικτή συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», Αίθουσα “Κερύνεια” κατά τις ημερομηνίες 27 - 31 Αυγούστου 2018 καθώς και την 5 Σεπτεμβρίου 2018.
 
Κλήση για κατάθεση έλαβαν τα πρώην ή/και νυν μέλη της Επιτροπείας της Συνεργατικής Κεντρικής Τράπεζας και Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας Παναγιώτης Φιλίππου, Γρηγόρης Μαλιώτης, Λάμπρος Πιερή, Ανδρέας Χαρίτου, Γιώργος Παντελή, Ανδρέας Χαραλάμπους, Κύπρος Έλληνας, Χαράλαμπος Χριστοδουλίδης, Γιώργος Κίττος, Πανίκος Πούρος, Γιώργος Χατζινικόλα.
 
Επίσης, κλήθηκαν να καταθέσουν το στέλεχος της Συνεργατικής Κυπριακής Τράπεζας Γιάννος Σταυρινίδης και ο λειτουργός της Κεντρικής Τράπεζας, Γιώργος Ιωάννου.
 
Σύμφωνα με την Ερευνητική Επιτροπή, θα ακολουθήσει λεπτομερέστερο ανακοινωθέν.

Δειτε Επισης

Goldman Sachs: Γιατί «ψηφίζει» τις ελληνικές τράπεζες και αυξάνει τις τιμές στόχους
Κορυφαίος μέτοχος στην Commerzbank η UniCredit-Ανέβασε στο 20% τη συμμετοχική της στο μετοχικό κεφάλαιο
Γιάννης Στουρνάρας: Να διατηρηθεί η ανεξαρτησία των κεντρικών τραπεζών
Μειώθηκαν για καταναλωτικά, αυξήθηκαν για δάνεια αγορά κατοικίας-Πώς κινήθηκαν τα επιτόκια τον Μάιο
Η Τράπεζα Κύπρου αναθεωρεί τη «Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων» της
Πέραν των €250.000 οι ακάλυπτες επιταγές το εξάμηνο
Ευρωζώνη: Σημάδια αποκλιμάκωσης για τα επιτόκια δανεισμού τον Μάιο-Τι δείχνει η έκθεση της ΕΚΤ
Έρχονται αλλαγές στις διοικήσεις των ελληνικών τραπεζών-Τι συζήτησε ο SSM με τα πιστωτικά ιδρύματα
Λαγκάρντ: Σε σωστή τροχιά τα επιτόκια της ΕΚΤ-Απόλυτη προσήλωση στον στόχο για πληθωρισμό 2%
Τίμησε τον Κωνσταντίνο Ηροδότου η ΕΤΥΚ-«Κατά τη θητεία του ως Διοικητής επιλύθηκαν σημαντικά προβλήματα»