Powered by

Με οριακά κέρδη έκλεισε το ΧΑΚ

Οριακά κέρδη κατέγραψε το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου την Τρίτη (10 Ιουλίου).  Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ παρουσίασε άνοδο σε ποσοστό 0,08% και έκλεισε στις 75,20 μονάδες.
 
Οριακή αύξηση σε ποσοστό 0,11% σημείωσε ο Δείκτης FTSE/CySE 20, ο οποίος έκλεισε στις 44,96 μονάδες. Ο ημερήσιος όγκος συναλλαγών διαμορφώθηκε στα €565.717.
 
Από τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, κέρδη σημείωσαν ο δείκτης της Εναλλακτικής Αγοράς σε ποσοστό 0,51%, των Ξενοδοχείων 0,35% και των Επενδυτικών 0,14%, ενώ της Κύριας Αγοράς σημείωσε πτώση κατά 0,26%.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσέλκυσαν οι τίτλοι της Τράπεζας Κύπρου με €262.779 (άνοδος 0,42% - τιμή κλεισίματος €2,39). Ακολούθησαν οι μετοχές της Ελληνικής Τράπεζας με €250.343 (πτώση 2,05% - τιμή κλεισίματος €0,76), των Τσιμεντοποιίων Βασιλικού με €10.688 (πτώση 1,48% - τιμή κλεισίματος €2,66, της Δήμητρα Επενδυτική με €10.640 (χωρίς μεταβολή – τιμή κλεισίματος €0,47) και της Κυπριακής Τσιμεντοποιίας ε €10.302 (χωρίς μεταβολή – τιμή κλεισίματος €0,50).
 
Από τις μετοχές έτυχαν διαπραγμάτευσης, 7 κινήθηκαν ανοδικά, 8 πτωτικά και 6  παρέμειναν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών ανέρχεται στις 213.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Χωρίς ουσιαστική μεταβολή έκλεισε το ΧΑΚ την Τρίτη
Σφυροκόπημα ΠΑΣΥΔΥ στον Χριστοδουλίδη για την ΑΤΑ...«Να επανέλθει στο 100% και να καλύψει όλους τους εργαζόμενους»
Έπεσε η ανεργία...Ετήσια μείωση 13,1% τον Απρίλιο-Η σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του 2024
Μήνυμα Χριστοδουλίδη στις συντεχνίες για την ΑΤΑ…. «Να βοηθούμε πραγματικά αυτούς που έχουν ανάγκη»
Τζόζη Χριστοδούλου: Η ισότητα ανδρών-γυναικών στην εργασία αναγκαία για ενίσχυση κοινωνικής συνοχής
Με οριακά κέρδη άρχισε η εβδομάδα στο ΧΑΚ
Επ. Οικονομικών: Επί τάπητος το αναθεωρημένο νομοσχέδιο για τις συντάξεις αξιωματούχων-Αίρει στρεβλώσεις
Προειδοποιεί για ανεπιθύμητα email το Τμήμα Φορολογίας-Τι συστήνει στους πολίτες
Αύξηση 4,3% στον κύκλο εργασιών στη βιομηχανία τον Φεβρουάριο
Ανακατατάξεις στα μετοχικά κεφάλαια μεγάλων εταιρειών της Κύπρου-Οι μεγαλομέτοχοι 35 εισηγμένων