Όμιλος Olympia: Βραβείο στα Invest Cyprus CIPA International Investment Awards 2018

Βραβείο Invest Cyprus CIPA International Investment Awards παρέλαβε ο Όμιλος Olympia ως φόρο τιμής για την επιλογή επενδύσεων στην Κύπρο.

Στην τελετή απονομής, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Ιουνίου στο Hilton Park, το βραβείο παρέλαβε o CEO του Ομίλου, Robby Bourlas.

Ο Όμιλος Olympia είναι ένας διεθνής επενδυτικός όμιλος που ιδρύθηκε από τον Πάνο Γερμανό και δραστηριοποιείται σε 11 χώρες. Η Olympia διαχειρίζεται ένα διαφοροποιημένο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο, σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, συμπεριλαμβανομένων των υπηρεσιών λιανικής, τηλεπικοινωνιών, διανομής, παραγωγής και επιχειρηματικού λογισμικού.

Ο Όμιλος απασχολεί πάνω από 8.500 άτομα μετά από 38 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας στην Ελλάδα και 25 χρόνια συνεχούς επέκτασης και ανάπτυξης στις διεθνείς αγορές όπου το όραμά του είναι να δημιουργήσει αξία όχι μόνο για τις εταιρείες του Ομίλου αλλά και για τις κοινότητες όπου δραστηριοποιείται.

Ο Όμιλος Olympia ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στην Κύπρο το 2000, μέσω της αλυσίδας καταστημάτων Γερμανός. Το 2007 άνοιξε το πρώτο κατάστημα Public στο νησί και τον Οκτώβριο του 2008, σε κοινοπραξία με την Amaracos Holding, απέκτησε το 50% της MTN Κύπρου, μερίδιο που κατείχε η Amaracos Holding μέχρι το 2013. Σήμερα ο Όμιλος δραστηριοποιείται στην Κύπρο μέσω της αλυσίδας Public με τέσσερα καταστήματα, καθώς και μέσω της Westnet, στην τεχνολογική διανομή, SoftOne, που δραστηριοποιείται στο επιχειρησιακό λογισμικό, και την Tollerton Investments, εταιρεία επενδύσεων ιδιωτικών κεφαλαίων.
 

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
Στην Medicover Genetics ο Δ. Σκουρίδης-Ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις και ενημερώθηκε για το έργο της εταιρείας
Πάνω κατά 5,2% σε ετήσια βάση ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη βιομηχανία
ΙδΕΚ: Νέες προσκλήσεις €16,3 εκατ. για στήριξη του ερευνητικού συστήματος
Εκτοξεύθηκε η εξυπηρέτηση οχηματαγωγών πλοίων στο λιμάνι Λεμεσού-Η ανακοίνωση της DP World Limassol
CBN Young Dragon Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη υποβολής υποψηφιοτήτων
Βιωματικά εργαστήρια Οργανισμού Νεολαίας κατά του σχολικού εκφοβισμού
Μήνυμα από ΟΝΕΚ για ένα Πάσχα χωρίς κροτίδες-«Δεν είναι μαγκιά, ούτε έθιμο»
Ενώνοντας δυνάμεις για προώθηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω της επιχειρηματικότητας
Η Stoiximan έπαιξε μπάλα και έστειλε το δικό της μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Γης