Τ. Φειδίας: Αύξηση της ασφαλιστικής αγοράς 7-8% το 2018

Αισιόδοξες είναι οι προοπτικές για την ασφαλιστική αγορά το 2018, καθώς κινείται με αυξητικούς ρυθμούς και εάν στο υπόλοιπο του χρόνου κινηθεί στα ίδια επίπεδα με το πρώτο πεντάμηνο προβλέπεται αύξηση της αγοράς κοντά στο 7 με 8%. Αυτό ανέφερε ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της CNP Cyprus Insurance Holdings Τάκης Φειδίας, υπογραμμίζοντας ότι η αύξηση προέρχεται κυρίως από τους κλάδους ζωής και υγείας, με τον κλάδο του αυτοκινήτου να κινείται μεν αυξητικά αλλά με μικρότερους ρυθμούς.
 
Παράλληλα, ο κ. Φειδίας επισήμανε ότι το 2018 τρέχει με πολύ  δυνατούς ρυθμούς, ενώ σε ό,τι αφορά την CNP τόνισε ότι ο Όμιλος έχει επενδύσει στον τομέα της εκπαίδευσης του agency network, ενδυναμώθηκε σοβαρά το δίκτυο των ασφαλιστών του κάτι το οποίο έχει αποφέρει τρομερά αποτελέσματα.
 
Διαβάστε ακόμα: Αντιδρά η Λεμεσός στο μούδιασμα της Ρωσίας

Το 2017, οι αποδόσεις των ταμείων μεσαίου ρίσκου του Ομίλου, κινήθηκαν με ρυθμούς 10%, κάτι το οποίο, όπως είπε ο κ. Φειδίας, έχει οδηγήσει αρκετό κόσμο στο να δει τις ασφαλιστικές εταιρείες και σαν ένα τομέα όπου μπορούν να αποταμιεύουν. Το όλο σκηνικό γύρο από το τραπεζικό σύστημα, πρόσθεσε, έχει ωθήσει αρκετό κόσμο στο να μεταφέρει τις αποταμιεύσεις του στον ασφαλιστικό χώρο.
 
Διαβάστε ακόμα: G. Lillevyali: Επενδυτές ανησυχούν κι αυτός βρίσκεται στην Κύπρο;

Διαβάστε ακόμα: Ημικρατικοί: Τους τα ψέλνει ξανά ο Ελεγκτής για τους ίδιους νομικούς συμβούλους

Δειτε Επισης

Καταγγέλλουν συμφέροντα πίσω από τα γηροκομεία-«Ας αναλογιστούν οι έντιμοι βουλευτές μας...»
Sarvjeet Singh (Finvasia): Η AI αλλάζει τα πάντα, από τις τράπεζες ως την υγεία
Η συνδρομητική υπηρεσία Foody Pro διευρύνεται-Ακόμα περισσότερα καταστήματα με αποκλειστικά προνόμια
Το ΧΑΚ βραβεύει την ακαδημαϊκή αριστεία-«Ετήσιο βραβείο του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου»
22ο Συνέδριο Marketing, Advertising, Media & Communication: Ορίζοντας τη νέα εποχή της επικοινωνίας (video)
Ανδρέας Μουζουρίδης: Με την προσμονή του Ευρωμπάσκετ...Χρονιά-ορόσημο για την κυπριακή καλαθοσφαίριση το 2025
Harris Kyriakides: Στο μικροσκόπιο νομικά ζητήματα που απασχολούν τις ασφαλιστικές εταιρείες
Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος: Καλοκαιρινό ταξίδι αυτοεκτίμησης για παιδιά
Έρχονται τα 13α Invest Cyprus International Investment Awards-Επιβραβεύονται ξένες εταιρείες που επένδυσαν στην Κύπρο
Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου στο πλευρό του TELETHON