WATT-A-POD: Το νέο trend στη διαφήμιση

Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα των φορητών συσκευών Watt-a-Pods, οι οποίες προσφέρουν φόρτιση κινητών τηλεφώνων και μέσω αυτών προώθηση διαφημιστικών μηνυμάτων σε περισσότερους από 120 χώρους στην Κύπρο, η κυπριακή startup εταιρεία, Watt-a-Pod, έρχεται ξανά στο προσκήνιο με ακόμα ένα καινοτόμο προϊόν.

Τα Watt-a-Walls, όπως τα ονομάζουν, είναι μεγάλες ηλεκτρονικές συσκευές που λειτουργούν ως σημεία φόρτισης κινητών τηλεφώνων. Ο χρήστης τοποθετεί τη συσκευή του, η οποία φορτίζεται με ασφάλεια στις ειδικές θήκες που κλειδώνουν με κωδικό, τον οποίο θέτει ο ίδιος. Ταυτόχρονα, στο πάνω μέρος της συσκευής υπάρχει μια μεγάλη οθόνη, η οποία μπορεί να προβάλει οποιασδήποτε μορφής ψηφιακό περιεχόμενο. Έτσι, τα Watt-a-Walls συνδυάζουν την προσφορά μιας χρήσιμης υπηρεσίας φόρτισης στους πελάτες ταυτόχρονα με την προώθηση οποιουδήποτε μηνύματος, δημιουργώντας έτσι συνθήκες για μια πολύ πιο επιτυχημένη και αποτελεσματική διαφημιστική καμπάνια σε σύγκριση με τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης.

Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στο κοινό και είναι ιδανική για χώρους με υψηλή κίνηση, όπως malls, πανεπιστήμια, γυμναστήρια, ξενοδοχεία και άλλους. Ακόμα είναι δυνατή η ενοικίαση των Watt-a-Walls για ειδικές εκδηλώσεις, όπως συναυλίες και συνέδρια, με στόχο την προώθηση των χορηγών. Η Watt-a-Pod αναλαμβάνει την εγκατάσταση των συσκευών, καθώς και τον προγραμματισμό του ψηφιακού περιεχομένου, το οποίο είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του κάθε πελάτη.

Οι δυνατότητες της συσκευής όμως, δεν τελειώνουν εκεί. Η Watt-a-Pod προσφέρει την επιλογή στον πελάτη να «ντύσει» τα Watt-a-Walls με το corporate branding του, δημιουργώντας έτσι ένα πολύ μοντέρνο και ξεχωριστό θέαμα, το οποίο είναι ιδιαίτερα ελκυστικό στους νέους και ενισχύει ακόμη περισσότερο τη διαφημιστική αποτελεσματικότητα των συσκευών.

Ένα από τα σημαντικά και καινοτόμα χαρακτηριστικά των Watt-a-Walls προέρχεται από το υβριδικό μοντέλο τους, που συνδυάζει την ψηφιακή με την out-of-home διαφήμιση κοντά στα σημεία πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών. Η Watt-a-Pod, έχοντας εφαρμόσει μία πρωτοποριακή τεχνολογία τεχνικής νοημοσύνης, έχει τη δυνατότητα να καταγράφει ανώνυμα τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά δεδομένα σχετικά με τη χρήση των Watt-a-Walls και τις εντυπώσεις των χρηστών. Έτσι, τα αποτελέσματα των προωθητικών ενεργειών των εταιρειών, που επιλέγουν να διαφημιστούν, είναι πλέον μετρήσιμα όπως σε μια προωθητική εκστρατεία στο διαδίκτυο, αλλά σε εξωτερικούς χώρους!

Ως τώρα, Watt-a-Walls υπάρχουν σε τοποθεσίες όπως, στην καφετέρια του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας, στο State Club και στο Classic Hotel, αλλά η εταιρεία σκοπεύει να επεκταθεί και σε άλλα επιλεγμένα σημεία. Ταυτόχρονα, τα Watt-a-Walls έχουν μεγάλη ζήτηση για ειδικές εκδηλώσεις, όπου οι οθόνες τους μπορούν να χρησιμοποιηθούν με δημιουργικότητα όχι μόνο για προωθητικές ενέργειες από σπόνσορες, αλλά και ως σημεία γενικής πληροφόρησης για το πρόγραμμα, για αναπαραγωγή σχετικών φωτογραφιών και βίντεο και για ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί κάποιος!
 
Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνο:
 99643816 και 99856716
E- mail: team@wattapod.com
 

 

Δειτε Επισης

WATT-A-POD: Το νέο trend στη διαφήμιση
WEBARTS
TREE CREATIVE ROOM
THE WORX
TELIA & PAVLA BBDO
RED WOLF DIGITAL GROUP
PANAYIOTIDES GIFTS AND TEXTILES
OPIUM WORKS
ORB COMMUNICATIONS
MARKETWAY/PUBLICIS