Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας ΟΕΒ 2018

Για 12η συνεχή χρονιά, η Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ) επιβραβεύει με τα Κυπριακά Βραβεία Καινοτομίας τις καλύτερες, πιο καινοτόμες και ξεχωριστές ιδέες που υλοποιήθηκαν και εφαρμόζονται σε κυπριακές επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες στον Ιδιωτικό και στον Δημόσιο Τομέα.

Το Κυπριακό Βραβείο Καινοτομίας της ΟΕΒ, ως θεσμός, αποτελεί την ανώτατη διάκριση στην Κύπρο για τις πιο καινοτόμες και επιτυχώς εφαρμοσμένες πρακτικές και ενέργειες σε κυπριακές επιχειρήσεις και οργανισμούς. Ο θεσμός απευθύνεται συγκεκριμένα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και υπηρεσίες που δραστηριοποιούνται και καινοτομούν στον Πρωτογενή Τομέα (Γεωργία, Κτηνοτροφία, Πτηνοτροφία, Αλιεία, Εξόρυξη Μεταλλευμάτων κλπ.), στον Τομέα Μεταποίησης (Βιομηχανία, Ενέργεια κλπ.), στον Τομέα Παροχής Υπηρεσιών (Τουρισμός,  Χρηματοοικονομικά,  Εκπαίδευση, Επικοινωνία κλπ.) και στον Ευρύτερο Δημόσιο Τομέα (Δημόσιες Υπηρεσίες, Τοπικές Αρχές, Ημικρατικοί Οργανισμοί, Κρατικές Υπηρεσίες).

Ο διαγωνισμός του Κυπριακού Βραβείου Καινοτομίας της ΟΕΒ υποστηρίζεται από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας. 

Όσες, λοιπόν, επιχειρήσεις ή οργανισμοί εφάρμοσαν στην πράξη κάποια ξεχωριστή και καινοτόμο ιδέα που αξίζει να βραβευθεί, μπορούν να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας στον φετινό διαγωνισμό των Κυπριακών Βραβείων Καινοτομίας της ΟΕΒ.

Η τελευταία ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων είναι η 11η Μαΐου 2018. Οι αιτήσεις  πρέπει να είναι δεόντως συμπληρωμένες  και μπορούν να παραδοθούν στη διεύθυνση: Λεωφ. Ακροπόλεως 2 και Οδός Γλαύκου, 2000, Στρόβολος.

Για περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις υποψηφιότητας, επικοινωνήστε με την ΟΕΒ στο τηλέφωνο 22665102 ή στην ιστοσελίδα www.innovationaward.oeb.org.cy

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών