Ανοίγει την Παρασκευή τις πύλες η έκθεση Ταξίδι 2018

Την Παρασκευή 20 Απριλίου ανοίγει τις πύλες για το κοινό η Έκθεση Ταξίδι 2018, η οποία διοργανώνεται για 21η χρονιά και θα διαρκέσει μέχρι 22 Απριλίου 2018. Η έκθεση θα γίνει στην αίθουσα πολλαπλής χρήσεως της Αρχής Κρατικών Εκθέσεων και τα εγκαίνια θα τελέσει ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης την Παρασκευή στις 17:30.


 
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου, η έκθεση αποτελεί σημείο αναφοράς για τα τουριστικά δρώμενα της Κύπρου, αφού οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για τους τουριστικούς προορισμούς και τα διαθέσιμα ταξιδιωτικά πακέτα.
 
Οπως αναφέρεται, σε δημοσιογραφική διάσκεψη σήμερα, ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΚΟΤ Μαρίνος Μενελάου, είπε ότι ο Οργανισμός στηρίζει διαχρονικά την Έκθεση Ταξίδι, μέσω της οποίας προβάλλονται και οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως είναι για παράδειγμα ο αγροτουρισμός, τόσο για Κύπριους όσο και για ξένους επισκέπτες.
 
Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA)  Βασίλης Σταματάρης  είπε ότι στην Έκθεση φέτος συμμετέχουν με δικά τους περίπτερα, οργανισμοί ταξιδίων, αεροπορικές εταιρείες, περιφερειακοί τουριστικοί οργανισμοί της Κύπρου και της Ελλάδας, και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς στον τομέα του τουρισμού και των ταξιδίων.
 
Ο Διευθυντής του Γραφείου του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού Θεόδωρος Θαλασσινός είπε ότι μετά από πολλά χρόνια απουσίας λόγω της δημοσιονομικής κρίσης, ο ΕΟΤ επανέρχεται φέτος δυναμικά στην Έκθεση με στόχο του να αναδείξει την Ελλάδα ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Αναφορικά με τις πρόσφατες εξελίξεις στη Συρία και οι τρεις εκπρόσωποι των τουριστικών φορέων ACTA, ΕΟΤ και ΚΟΤ τόνισαν ότι δεν διατρέχει κανένας κίνδυνος ανησυχίας, αφού τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος παραμένουν ασφαλείς τουριστικοί προορισμοί. Τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος είναι έτοιμες να υποδεχτούν εκατομμύρια τουρίστες.
 

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Αφροδίτη Ψαρά και Γιώργος Ψαράς: Είναι μεγάλη μας τιμή που έχουμε ξεχωρίσει σε αυτόν τον τομέα (vid)
Σοφία Βορκά: Αποτέλεσμα καθημερινής εργασίας για μια βιώσιμη ζωή στο σπίτι η βράβευση της IKEA (vid)
Παρέμβαση από Κομισιόν για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
Η Κύπρος ως ιδανικός προορισμός για να ζει, να εργάζεται και να δραστηριοποιεί κανείς τις επιχειρήσεις του
ΥΠΕΣ: Τα έργα που προγραμματίζονται-Αναθεώρηση στεγαστικών, «Ιππόδαμος» και «Ανακαινίζω-Ενοικιάζω»
Τερματικό: Κόλλησε η κατασκευή της προβλήτας, ανησυχεί η Κυβέρνηση-Πού βρίσκεται το «Προμηθέας»
Τα υβριδικά ψαλιδίζουν τα μερίδια αγοράς των βενζινοκίνητων-Οι κορυφαίες μάρκες του τριμήνου
Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)