Οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές στο πλάι της ναυτιλιακής βιομηχανίας
18:00 - 16 Μαρτίου 2018

Το Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο παράθεσε την Παρασκευή, 16 Μαρτίου 2018, γεύμα εργασίας σε Κύπριους Ευρωβουλευτές στο ξενοδοχείο Hilton στη Λευκωσία, στα πλαίσια της στενής και διαχρονικής συνεργασίας του με τους Κύπριους εκπροσώπους στα διάφορα Ευρωπαϊκά κέντρα λήψεως αποφάσεων.
Επίκεντρο των συζητήσεων κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ήταν τρέχοντα ζητήματα/ προβλήματα που άπτονται του τομέα της Κυπριακής, Ευρωπαϊκής και Παγκόσμιας Ναυτιλίας. Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν τους Κύπριους Ευρωβουλευτές για την κατάσταση της Ναυτιλίας σήμερα και να έχουν μια πιο εκτενή συζήτηση αναφορικά με το Τουρκικό Εμπάργκο σε Κυπριακά Πλοία καθώς επίσης και για διάφορα θέματα τεχνικής και περιβαλλοντικής φύσεως που άπτονται της Ναυτιλίας.
Οι Κύπριοι Ευρωβουλευτές εξέφρασαν τη στήριξη τους στα θέματα που συζητήθηκαν και αναφέρθηκαν στη σημαντική συνεισφορά της Κυπριακής Ναυτιλίας στην Οικονομία και στην Κοινωνία της Κύπρου καθώς και πως θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες μέσω των επαφών τους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο, για την αποτελεσματική λύση των θεμάτων που αντιμετωπίζει η Ναυτιλία.