Αποτελέσματα διεθνούς έρευνας: 29.000 e-shoppers από 31 χώρες

Στις μέρες μας, είναι σημαντικό για οποιοδήποτε επιχειρηματικό στέλεχος επιθυμεί να μπει στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο ή στοχεύει να ενισχύσει την παρουσία της e-επιχείρησής του, να γνωρίζει τι επιβάλλουν οι τάσεις της εποχής και πώς διαμορφώνονται οι αγοραστικές συνήθειες του καταναλωτικού κοινού. Πώς, πόσο και γιατί αλλάζει το προφίλ του καταναλωτή σε Κύπρο κι εξωτερικό; Ποιες οι σύγχρονες αγοραστικές συνήθειες; Τα ερωτήματα αυτά είναι μερικά μόνο από τα πολύ ενδιαφέροντα κι επίμαχα που αναμένεται να απαντηθούν στο «10ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου». Ραντεβού την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Hilton Park, στη Λευκωσία.
 
Μεταξύ των ειδικών, o Luke Lloyd, Market Research Manager από το International Post Corporation (IPC) του Βελγίου, θα πραγματοποιήσει παρουσίαση με θέμα: “Global trends in cross-border e-Commerce. Το International Post Corporation (IPC) διεξήγαγε πρόσφατα έρευνα, στην οποία συμμετείχαν συνολικά 29.000 e-shoppers από 31 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Κύπρου. Ο Luke Lloyd θα εστιάσει στα βασικά ευρήματα της έρευνας, ενώ θα μοιραστεί επιπλέον με το κοινό πληροφορίες σχετικές με τις προτιμήσεις των καταναλωτών κατά τις ηλεκτρονικές τους αγορές, για την παράδοση δεμάτων και τις διεθνείς τάσεις στο διασυνοριακό Ηλεκτρονικό Εμπόριο.
 
Στόχος του «10ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου» είναι οι διεθνείς τάσεις κι εξελίξεις, όπως και πετυχημένα case studies από online καταστήματα (e-shops), μέσω των οποίων μπορούν εύκολα να αντλήσουν παραδείγματα, ιδέες και success stories οι εκπρόσωποι των κυπριακών επιχειρήσεων που θα δώσουν το παρών. Το Συνέδριο μιλά στη γλώσσα του Σύγχρονου Επιχειρηματία, προσφέρει απαραίτητα εργαλεία, μυστικά κι εμπειρία για ανταγωνιστική Αυτοπροβολή και Κερδοφορία. Αποτελεί, δε, οδηγό για την ορθή παρουσία των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο.
 
Το Συνέδριο θα αγγίξει θέματα, όπως:
  • Τάσεις του Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Ευρώπη και την Κύπρο
  • Digital Marketing & e-Commerce: Αποτελεσματικότητα & ROI
  • Πώς να ενισχύσετε τις Πωλήσεις και να προωθήσετε το e-shop σας
  • Στρατηγικές Ενίσχυσης της e-επιχείρησής σας
  • Ψηφιακή Ενιαία Αγορά: Προς μια πιο αποτελεσματική και καινοτόμο διασυνοριακή παράδοση δεμάτων
  • Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης: Το e-Commerce στην Κύπρο μέσα από τα μάτια των ειδικών
  • Πρακτικά παραδείγματα από εταιρείες που αξιοποιούν τις ευκαιρίες που προκύπτουν από το Ηλεκτρονικό Εμπόριο
 
Το «10ο Συνέδριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου» αφορά και απευθύνεται προς: επιχειρηματίες, διευθυντές, εμπορικούς διευθυντές, λειτουργούς Διαφήμισης, Μάρκετινγκ κι Επικοινωνίας, digital managers και μάνατζερς τμημάτων, όπως και κάθε επιχείρηση που δραστηριοποιείται ηλεκτρονικά, αλλά και προμηθευτές, εμπόρους, εταιρείες Logistics, γραφεία που προσφέρουν Ψηφιακές Υπηρεσίες κι επιχειρηματίες που έχουν δρομολογήσει την ψηφιακή τους παρουσία.
 
Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ
 
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ
 
Πληροφορίες
Οργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business, Gold και REPORTER
Για περισσότερες πληροφορίες κόστος συμμετοχής κι εγγραφές - ΙΜΗ, τηλέφωνο: 22505555, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
 

Δειτε Επισης

Το Andrey & Julia Dashin’s Foundation ήταν χρυσός χορηγός του φιλανθρωπικού δείπνου του Καραϊσκάκειου Ιδρύματος
Νέο ερευνητικό έργο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με χρηματοδότηση €200.000 από το Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας
Πράσινο φως από τη γενική συνέλευση της ΑΕΛ για συμμετοχή του Andrew Budzinski στο μετοχικό κεφάλαιο
Σεμινάριο Harris Kyriakides: «Latest Developments in Banking Litigation»
Έμπρακτη στήριξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων μέσω του «ΘΑλΕΙΑ2021-2027»-Τα σχέδια που έρχονται
Έκκληση ΣΥ.ΚΕ.Α.Α. προς βουλευτές: Μην επιβραβεύσετε την ανισότητα, προστατέψτε τους ασθενείς
Σημαντικό βήμα για επέκταση του παγκόσμιου δικτύου του AUB Mediterraneo-Υπέγραψε MoU με το Πανεπιστήμιο Jiliang Κίνας
Καινοτόμα φωτονικά κυκλώματα για τα δίκτυα 6G-Νέο έργο στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με χρηματοδότηση ΙδΕΚ
Partners: 30 χρόνια πορείας, δημιουργίας και αλλαγής στον χώρο της διαφήμισης και της επικοινωνίας στην Κύπρο
Από τη Λεμεσό στον χάρτη της παγκόσμιας ναυτιλίας