Συμμετοχή της Elysee στη διεθνή έκθεση Eima International 2018

H εταιρεία Elysee, στο πλαίσιο της πολιτικής της για διαρκή ανάπτυξη και ενίσχυση της δράσης της στο εξωτερικό, συμμετέχει σε εκθέσεις που αποτελούν σημεία αναφοράς. 
 
Μέσα στα πλαίσια αυτά έλαβε μέρος  τον Νοέμβριο με δικό της περίπτερο στη διεθνή έκθεση Eima International 2018, στην Μπολόνια της Ιταλίας με απόλυτη επιτυχία. Την  εταιρεία εκπροσώπησε ομάδα αποτελούμενη από  δυναμικά στελέχη και  συνεργάτες της  στο  εξωτερικό.
 
Το περίπτερο  της Elysee  ξεχώρισε για τον πρακτικό και πρωτότυπο σχεδιασμό του, δίνοντας δυναμικά το παρόν της εταιρείας .
 
Με την παρουσία της σε διεθνείς εκθέσεις, η εταιρεία έχει την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με μεγάλο αριθμό επαγγελματιών, να παρακολουθήσει τις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις στον κλάδο της και να παρουσιάσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της στον διεθνή χώρο.
 
 

Δειτε Επισης

Respectco Ltd (Iacovou Group): Ετοιμάζει ξενοδοχείο και οικιστική ανάπτυξη στο παραλιακό μέτωπο της Πύλας
Καυτή εβδομάδα για την ξενοδοχειακή βιομηχανία-Το πλάνο το Υπουργείου Εργασίας για αποτροπή της κρίσης
Νίκη Ξενοφώντος: Παραμένει και θα συνεχίσει να είναι ελκυστική δικαιοδοσία για trusts η Κύπρος-Η αυξανόμενη ζήτηση
Υπερβολές από μέρους των συντεχνιών...«Λυπηρή η πρόθεση να πάρουν μέτρα εναντίον ξενοδοχειακών επιχειρήσεων»
Από τα σκαλοπάτια της καριέρας, στο τιμόνι 14 χωρών
Στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού GOLD: Τα 13α Invest Cyprus International Investment Awards
Γιάννης Μουρουζίδης: Οι κρίσιμες δεξιότητες για τις επιχειρήσεις και το σύγχρονο και ευέλικτο σύστημα κατάρτισης της ΑνΑΔ
Ανεύθυνος συνδικαλισμός χωρίς αναστολές παίζει κορώνα-γράμματα τον τουρισμό και την οικονομία
Εξαγόρασε το 100% της Stoiximan και ενισχύει περαιτέρω την ηγετική του θέση σε Ελλάδα και Κύπρο ο ΟΠΑΠ
Αντίστροφη μέτρηση για την φορολογική μεταρρύθμιση-Αυτά είναι τα έξι νομοσχέδια που τέθηκαν σε δημόσια διαβούλευση