Powered by

Πεντάστερο γίνεται το Hilton Park

Αρχίζουν οι εργασίες της Β΄ φάσης ανακαίνισης του ξενοδοχείου Hilton Park και οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός τριών μηνών. Το κόστος της ολικής ανακαίνισης θα ανέλθει συνολικά στα €7 εκατ. και με τις εν λόγω αλλαγές το ξενοδοχείο της Λευκωσίας θα πληροί όλες τις προδιαγραφές του ΚΟΤ, για πεντάστερο ξενοδοχείο. 

Η δεύτερη φάση της ανακαίνισης θα γίνει σε συνέχεια της πρώτης που ολοκληρώθηκε το Μάιο του 2018 και περιλάμβανε την ολοκληρωτική ανακαίνιση 85 δωματίων και σουιτών. Η Β’ φάση αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Μάρτιο του 2019 και θα κοστίσει περίπου €3,5 εκατ. Σε αυτή θα περιλαμβάνονται το  εντυπωσιακό νέο μπαρ, το ολοκαίνουριο executive lounge, η νέα υπερπολυτελή προεδρική σουίτα, το ανανεωμένο Executive Lounge άλλα και τα πλήρως ανακαινισμένα δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου. Ακόμη τα δύο γήπεδα αντισφαίρισης θα μεταφερθούν σε άλλο χώρο εντός του ξενοδοχείο με σκοπό ο υφιστάμενος χώρος να χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης.

Η Louis Hotels προχωρά στην ανακαίνιση αυτή με σκοπό να συμβαδίζει με όλες τις προδιαγραφές της διεθνούς αλυσίδας ξενοδοχείων Hilton International, με την οποία ανανέωσε την συνεργασία τους για ακόμη 10 χρόνια.

Σύμφωνα με τον Ιάσωνα Περδίο, Εκτελεστικό Σύμβουλο της Louis Hotels, το ανανεωμένο πεντάστερο ξενοδοχείο, θα αλλάξει πρόσωπο και θα γίνει  πιο σύγχρονο, πιο μοντέρνο και ακόμα πιο άνετο. Σκοπός της ανακαίνισης αυτής είναι το ξενοδοχείο να προσελκύσει περισσότερους επισκέπτες από τον επιχειρηματικό τομέα αλλά και ξένους αξιωματούχους.

Δειτε Επισης

Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης